why did you ? how did you ? . . ehm WHAT ! ?Jag måste säga att gårdagen var fruktansvärt rolig ;D haha! Även om vi bara var fyra stycken som grillade. Men vi hade hur kul som helst. Jag, binisen och sara skrattade hela tide. en sån rikgt fniss kväll ;p

Kvällen började med att binisen kom och hämtade mej vid 1800, då vi åkte ner till "min" lägenhet i norrahamnen. Där vi lämnade lite saker och sen efter ett tag så begav vi oss bort till gröningen där vi också mötte upp sara (:
Se skulle vi ju då tända grillen, vilket var helt jälva möjligt. Så jag fick springa bor till ica hamilton och köpa lite tändvätska.
Och då gick det, haha efter en timme ja ;p så ja, vi kom till gröningen vid 1830, och jag kunde äta min flinta stek vid 2000. haha, och jag blev inte ens mätt ,hade bara tagit en liten bit av steken så ja, men jag fick äta mej mätt på chips istället (:
Där var förktiskt jätte mycket folk på grönigen, redan liksom! Rikgt mysigt var det (: MAn träffade lite gammla vänner och så med. Det känndes verkligen som om det vart sommar. Men när det började bli lite mörkt, sså märkte ma hur kyla smög sej in ,P hehe, så vi åt upp och så drog vi tillbaka till lägenheten och satt där och drack och skrattade en massa. Sen vid 2330 begav vi oss in mot stan, jag var trött som bara den så jag satte mej på 2345 bussen ;S och somnade på direkte när jag kom hem! har nog aldrig somnat så tidigt på en lördag förut ;P hehe!


Kommentarer
>> nina nina nina

Hi :) samma som innan jag hade extensions ! dvs . björn axén - deep care ! en blå och vit burk som kostar runt 15O:- och finns bland annat på kicks , den är super bra :) kisskiss

2009-04-19 @ 23:06:38
http://www.ninamariwany.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0