Brain Crash

yoyoyo!

Vad kan man säga, mycket mycket dricka var det. Och jag var mycket mycket berusad! haha, äe, hälften av kvällen komme rjag inte ens ihåg. Sjukt jävla jobbigt asså, jag måste lära mej att dricka med måtta! haha, det går inte alltid så bra med det när jag dricker, men igår blev det för mycket! idag kan jag ju säga att jag mår som en kuk!
Önskar att jag hade kunnat berätta jätte mycket här, men jag har bara små bilder av hela kvällen, haha! Jag får väl tacka björn för att han stod vid mi sida hela kvällen. Vet inte vad jag hade gjort utan honom igår asså. jag hade väl somnat på en parkbänk nere i stan då.  Jag och hanna skildes åt ett tag, men sen hittade vi varann igen. Vilket vart bra, hon träffade sin man, sen hoppade vi på bussen.

idag vaknade jag och tänkte "vad fan hände igår". På direkten ringde jag till hanna, då vi bestämed att vi skulle mötas vid busshållsplatsen efter en timme, för att ta bussen tillbaka till stan ;p Där satte vi oss pch åt sushi och gick runder som två zombie's och drack Ice Cooler!

Och nu sitte rjag då här, vid min sega dator och funderar på på vad som händer ikväll. Och jag kaske ska festa med binisen eller vad jags ka göra. Försöker få tag på dedde babe, men hin svara inte! Eller ja, hon sover! hehe,


Jag ser helt fet du på denna bilden ;p
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0