USA RESAN. part o1

Måste berätta lite om resan nu va? (: om jag lägge rdetta i ett inlägg så blir det för långt. Så kommer ta det i omgångar (:

Resan började med att vi flög från Kph och mellan landade i Bryssel och sen vidare till NEW YORK. när vi väl kom fram till nyc och skulle ta vårt plan till CHICAGO. så e flyget insällt. och varför? jo, för det var värsta stormarna. Aldrig varit med om något liknande innan. Det blixtrade och åskade så hela flygplatsen skakade. Läskigt, men väntade liksom bara på att gonzilla skulle komma in och äta upp alla. Mm, precis. Det kändes som en film. G A L E T!
Så det slutade med att vi fick ta in på hotel och flyga dagen efter. Men då visar det sej att vi var tvugna att mellan landa i BOSTON då inga flyg gick direkt till chicago. suck! 

Efter 42 timmars resande s åva rvi framme i Chicago.
Chicago
- bläddra ner så har ni allt om det (USA - resan)
Chicago var underbart. Vi bodde hos en gammal kompis till mamma. När vi väl åkte där ifrån så saknade verkligen Chicago. men såg fram emot LA och NYC så det var bara att längta vidare :P

San Fransisco var helt okej, men inte rikgt min stad. Jag vill alltså inte åka tillbaka dit. Det var som en helt okej film, men man vill aldrig se filmen igen. Kan dock ha varit att vi inte hade så mycket gemensamt med de vi bodde hos. Dvs, mammas näst kusiner.
San Fransisco - bläddra ner så har ni allt där (USA - resan)
Vi åkte till och med en dag tidigare därifrån. Vi skule ju som sagt köra ner längst kusten till LOS ANGELES. Vi hade stopp i Santa Barbra och Santa Monica helt underbart. och självklart stannade vi till på NEVERLAND med.

(resten kommer i annat inlägg.)


fin bild hade vi med :D


i Santa Barbra så hade de en Spansk festival. La Fiesta. Hr jag för mej att den hetta (:
Kommentarer
Ellinor

Ser helt fantastiskt ut!

2009-08-21 @ 20:09:22
Frida

Rolig och fin bild när du flyger hehehe :):):)

2009-08-21 @ 20:10:04
http://fridah.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0