FirmaFest. Bakken/swea

gårdagen var hur bra som helst. Det var precis så att jag hann med båten. haha, jag e inte direkt bäst på att bli färdig i tid när det gäller mornar. (; Över i danmark och så vidare med tåget till bakken. Vi hade väldigt tur med vädret. bar anågra små skurar. nåväl när vi kom dit så satte vi oss ner och drack öl p ådirekten. haha, vi e ju krog personal ;p vi gör det vi gör bäst. och sen gick vi vidare till alla ställen p åhela bakken och tog några öl/cider och åkte några karuseller. haha, asså jag e ju till och med rädd för spökhuset där. JAg e så mesig. men fy vad jag gillar att bli skrämd. VERKLIGEN ÄLSKAR DET!

vid 18 tiden så begav vi oss hemåt och inprincip alla somnade på tåget. Sköönt! och vi alla behövde nog det. När vi kom tillbaka till helsingborg så gick vi genast på en båt igen. Nämrligen swea. Och jag drack faktsikt vatten, kände att jag inte rikgt behövde mer alkohol och jag ska säga er, vatten har aldrig smakat så gott tidigare.
och när väl maten och in. GAAH! var så hungrig och åt alldeles för snabbt, men det var så goott! hehe.
va rhemma sen vid 23 tiden. Kan tänka mej att personalen på swea tröttnad epå oss lite när vi var de enda som var kvar på båten och sjöng en massa snaps visor. haha!
haha, var jätte rädd där inne. men kunde verkligen inte sluta skratta heller. hahah. looove it!
haha fint kort va? f.v. Emma, thomas, rebecca (försvinner av blixten) och jag :p haha.
Kommentarer
Victoria

Fina bilder, var har du köpt din tunika?

2009-09-01 @ 19:13:50
http://aboutvictoria.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0