my answers to you

Sara om you think youre the real deal honey:
jag vill inte vara otrevlig så du får absolut inte ta det så, men varför lägger du upp dina träningspass så?? det är väl bättre att bygga upp lite muskler först? ökad muskelstyrka = ökad förbränning. Lycka till i vad du än gör och kör hårt!!! =)

Svar: Jag har muskler så det e inget som jag rikgt behöver bygga upp. Men fokus just nu e och bränna jätte mycket fram till feb. Kör fortfarande styrka på mage och så. Förmodligen så funkar det, för jag har redan gott ner 2 kilo :)

Anonym
om wanna change:
Vart färgar/slingar du ditt hår? Jätte fint. (:

Svar: Jag slingade mitt hår på Catflash. Den frisören som gjorde det på mej, Jenna, hon har dock slutat där nu och öppnat en egen salong som ligger vid buttrics i stan. Style by Jenna heter den :)

Anonym om life is just a playground,:
Du blir inte smal av att dricka 14 måltidsersättningar, du kommer ju bli skit fet ist. Det kan väl en åsna räkna ut:)

Svar: haha! kan inte annat att göra än att skratta åt denna kommentaren. Sötnos självklart äter jag ju inte bara dem. Som jag skrev så e dem bra att ha när man har bråttom iväg eller inte orkar laga mat. Jag dricker dem innan träningen. Oftast på dagarna så glömmer jag bort att äta för att jag helt enkelt inte e hungrig. och då e det bra att ha en sådan :)KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0