back home,

då vart man hemma i kalla sverige igen. Inte okej! jag kom hem igår vid 21 tiden sen åkte jag en sväng till emelie sen hem igen. Skönt att sova i sin egen säng ;p

Ska väl berätta lite om kairo nu då :)
Det vart spännande att se pyramiderna men inget mer. Lite överskattat tyckte både jag och belle. Men in skulle vi i den iaf. Så nu kan man man ju iaf checka av på sin lista att man sett och varit inne i en pyramid.

Vi var ju i kairo i två dagar. Andra dagen så var vi inne på ett museum och sen en stor marknad. Men det bästa av allt vart väl att vi också åkte till ett rikgt köpcenter. Så sprang in på Zara och köpte det ena och det andra :)


Sen var det 6 tinmars turen hem till hurgada igen. Och när vi kom hem somnade vi snabbt. men på onsdagen så skulle vi upp tidigt igen för att steka vid havet.

hehe, sne på kvallen så skulle jag och belle fota lite. Vi skulle ha på oss våra långkläningar och gå ut i havet. Jag kan ju säga att alla på hotellet stod på sina balkonger och tittade på oss. Några kom till och med fram och tittade. haha "kändis". Sen när vi vart färdiga och vart på väg därifrån så klappade alla. haha! Men de bilderna komme rupp lite senare. belle har dem, men får förhoppningsvis dem senare idag. Har kommer iaf lite bilder. men kör ett helt inlägg med massa bilder senare istället (:

så for now (: Laddar upp fler senare :)Kommentarer
.

Din mage ser extremt vältränad ut, ta fler bilder på den? :)

2009-12-25 @ 17:57:16
Sandy

haha hur känns de o vara hemmma i blöta sverige igen ;p vi kan ju ringas imorgon.. Pussis <3

2009-12-25 @ 22:07:56
http://uddda.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0