fake it til u make it

Både ja och nej så har jag alltid velat operara min näsa. Men har adlrig varit något som jag hade känt mej tvunegn till att sprar till. Men nu har jag hittat en klinik med svin bra priser. Dock i Thailand. men det som e bra e att de e väldigt internationella. Så där jobbar bara amrikanare. Har en kompis som har gjort en börstförminskning där och en annan som har gjort silikon där. Så har dragit mej en funderare igen. Min syster har ju precis utbildat sej färdig till dykinstruktör och söker just nu jobb i precis Thailand. OCh då har jag ju två anledningar att åka dit. Ska maila denna kliniken lite senare när jag verkligen besämt mej. och den spelar det ju väldigt stor roll om min syster får ett jobb i thailand elle rinte. För jag åker inte enbart dit för att operera mej liksom.


FÖRE


EFTER
Kommentarer
beyonce

' det jobbar bara vita' , ASSÅ DU ÄR SKITDUM. tänk efter innan du skriver

2009-12-29 @ 12:07:52
Anonym

omg, så fint de hade varit :P

2009-12-29 @ 14:59:45
julle

oh noo. operera inte dig :( det är skönhetsfelen som gör en vacker.helt generellt är jag inte emot plastikoperationer men i detta fallet är det helt onödigt !<3

2009-12-30 @ 11:06:01
http://labellaebreve.blogg.se/
Anonym

Jag vill jätte gärna operera min näsa. Vad heter företaget? Och var i Thailand finns de? Och var ligger priset ungefär? Finns de någon hemsida de har? :) blir jätte glad om du svarar på min kommentar eller skriver ett inlägg om information. Älskar din blog btw!

2010-11-16 @ 20:29:22Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0