it doesn't matter how fast you run

Idag har det varit mystime i stan med hannisen. Först vart det sushi till lunch på Asian Garden, såklart! Sen begav vi oss bort mot kullagatan för att sätta oss på EH och ta en kaffe. Självklart så ska vi alltid sitta men vars två filtar :p när vi näst intill hade frysit rumporna av oss så reste vi på oss oxh gick in på h&m för att kolla underkläder. De har ju sjukt fina underkläder där. Jag köpte mej en super fin bh, vart nära på att köpa en super fin koresett med. men den fick vänta (: Men den ska följa med mej hem i mellan dagarna när lönen trillat in på kontot ;D När vi vart klara där så satte vi oss på EH igen för lite var choklad denna gången. Jag försökte övertala personalen om att de skulle ge två EH-kort till mej och hanna julklapp för vi alltid e där. och de blev jätte chockade över att vi inte hade några. Men tror inte att de kommer göra det . . hehe!
Sen blev det lite mer kollande i affärer sen begav vi oss hem åt varsit håll! när jag vart påväg mot min buss så gled jag in på kick's och köpte mej ett Lip plumping-läppglans från dior. Spännande och se om det funkar. Har provat ett liknande innan. men inte just från dior :)söt min lugg e. En slinga som lyckas glida över hela tiden ;p
nu ligger luggen rätt!!

Kommentarer
sabina

det kostar ju inget för ett espressohouse kort om du fyller det med 200kr första gången ;P det lär du ju tjäna på om du gör. tänk nu till lite pau (:

2009-12-15 @ 19:16:27
http://binis.webblogg.se/
Sara

Jag har det lipplumpet. Det funkar okej, känns dock mer än det syns. Det från smashbox är mycket bättre ! Puss

2009-12-18 @ 01:11:39
http://saralii.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0