i always do .

Hola Hello Hola!

Sitter här som en påse jordnätter i sandys soffa. Har nästan precis kommir ut från duschen. Syackars Sandy har opererats i munnen idag. Så hon har fått så starka tabletter så hon får inte lov att svara ensam, så ja. Här sitter jag (:

E sjukt sugen på Chips men orkar verkligen inte gå bort till Hemköp. typ 50 meter, men ändå !
äe, jag måste faktiskt skärpa mej nu. Jag och makke har en deal. Jag ska ju till USA i sommar, ska åka runder till Chigaco, San Fransisco, Los Angeles och sen New York. Så när jag kommer till NYC så ska jag och makke jämföra vem som har den mest välträande och snygga kroppen! haha, han ligge rju häst längder före mej i och med att han började tröna för längesen. Men när min hand har läkt så ska jag banne mä börja jag med. Och nu ska jag hålla det !!

Jajaj, annars ikväll så händer det väl inte så mycket mer. Min kära Hanna Boo kommer hem från london ;D Så får se om man kanske ska ut och vara lite galen sen. Får se hur Sandy mår. yafet skulle kommer hit sen. Så vi kan ju byta av då ;p hehe! Näe, stackars lilla Sandy.

Jag har faktikt också tagit en spruta idag. Den här min livmoders cancer. Det var spruta nummer två nu, hann inte börja gråta denna gången iaf för hon gjorde det snabbt ;p Men nu har jag ont i hela vänstra armen, haha!

Nej, hejdå på er !!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0