Thought I would forget, but I remember.

yoyoyo.
Hanna syskoln blev så glada för sakerna de fick. aaaw, alltid så kul att ge bort saker. För att göra någon annan glad :)
Det e ibland nästan bättre än att få saker själv? eller kanske inte ;P haha! nej, men det vart kul att se hur glada de blev.
Stannade hos hanna till 0130 sen tog jag bussen in till stan. Där jag bytade buss. Fick dock sitta där och vänta i en timme. Och det var inte så kul och sitta där när det var -5 greder. hm, vart skönt att komma hem sen. OCh gosa ner mej i min säng och somna (;

Idag så vaknade jag REDAN vid 1030. Känns som om våren och ljuset e på väg nu. Och att jag kanske börjar komma ut från mitt ide nu. Låter bra detta (:
Annars så har jag försökt med f****cking tradera idag med. Men det går inte. Jag blir så arg. Och jag har verkligen inte tålamod till det. Vill bara slänga kläderna nu. Men får väl ge tradera något försökt till.
Annars så sitter jag bara här just nu och kollar på PCD och senare ikväll så ska jag bege mej till Sandy och bara ta det lugnt, och kolla på någon film.


min snygga vän hanna (:Kommentarer
Ellinor

haha, jag kan ta en titt på kläderna innan du slänger dom ^^ :P

2009-02-02 @ 16:34:56
http://eliiinor.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0