wad up with "this bad luck" thing

tjena tjena!!

igår vart jag då hos doktern med min hand. Jag har tydligen en inflamation i främre ledbandet vid tummen? Fattade ingenting, men ja jag har ont. Så nu ska jag äta två ipren om dagen och smörja in med zon salva. Sen skulle jag bli kontaktad igen om två veckor så skulle vi se om det hade gått över annars så vart jag tvungen att komma tillbaka till farbror doktern.
hm, vad mer hände igår? JO, min farbror från rumänien e här i Sverige igen, blev helt chockad när han kom in på mitt rum igår ;p hehe! uuh, han kom tillbaka för att han saknade oss alla, så får se hur länge han stannar denna gången.
Igår upptäckde jag också att min otur inte har släppt, den kommer och påminner mej lite då och då. mm, skit kul?

Annars idag så vaknade jag vid elva tiden av att hanna ringde och väckte mej, så åkte ner i stan och mötte upp henne, så gick vi och solade. Skönt som in i bomben! Sen gick vi en snabb runda i stan, sen hoppade vi på bussen till Viken, och åt lite och så. Vid fyra vart jag tvungen att ta bussen hem, för att jag skulle åka och kolla på en spik matta, japp ni läste rätt en spik matta. Som jag köpte, och ska ligga på cirkus 40 minuter per dag. Så ska vi se om det kan hjälpa mina muskler i ryggen att slappna av och att det därav också ska släppa med huvud värken.

FÖRRESTEN !!!!, min jacka som blev stulen för typ 5 månader sen kom till rätta idag. haha, helt galet! sjuka människor det finns asså . .idag så har jag varit väldigt frustrerad över min otur.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0