i don't know what, when or anything. Eveything isen't ok, you lied.

Jag har stora problem. Vad fan gör jag uppe nu liksom? Vill sova när alla andra sover, och vakna i normal tid och inte typ 1600 om dagarna. hm /;
Nu när jag endå sitter uppe och det inte finns något på tv eller något att göra överhuvudtaget förutom att sitta här. Så funderar man ju lite . .
På ett sätt så tycker jag att det e skit skööönt med ett nytt år, 2009!! MEn på ett annat sätt så tycker jag att det e jävligt deprimerande. Man kommer bort från allt det som var dåligt. Men jag vill inte komma bort från allt det som vart bra med 2008 heller, även om det var det värsta året som jag någonsin varit med om. såå, ändå . . ?
Visst jätte många saker kommer hända detta året. Visst skit kul? jag låter kanske lite som en pesimist nu.
Men oftast så e jag optimist, och jag får väl också ha mina stunder som pesimist ?
Orkar inte rikgti vara optimist just inatt. Även om jag försöker se ljuset i många saker. Men inte inatt.

Kollar på något sucki program på tv, och vill som sagt somna och vakna i tid imorgon. Känns som jag har jhätte mycket att göra imorgon, men sanningen är att det e the hills maraton imorgon. Och det måsta jag se, men jag måste även stada hela huset, och sen på kvällen så ska jag på middag. Som tur e så slutar the hills 1800, och det e då jag ska på middag.

Jag kom just på en annan sak med, vid 1200 idag, (när jag låg och sov, vaknade 1500) så tror jag att det var någon här och ringde på dörren.
Först ringde det en gång. Jag trodde dock att jag drömde. Men sen ringde det igen, men jag orkade inte gå upp.
Sen ringde det en gång till och sen en spark på dörren, och sen blev det tyst!
Och nu här all i min ensamhet, så kan jag ju inte sluta undra vem det egentligen var som ringde och sprkade på min dörr innan idag. jaa. . Vem kan det har varit? Och det va ringen i familjen som hade glömt nyklar, för det ha rjag redan frågat om.

Vafan, tråkig info från en tråkig mej en tråkig natt.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0