i remember the truth

uuh, har en så enorm huvudvärk. HAde edt igår med, och sen e jag också väldigt snorig. Och så ha rjag lite feber.
Brukar alltid försöka förneka att jag e sjuk när jag e sjuk. Hatar att vara sjuk /; Vill vara pigg som en liten lärka ju!
Men det e jag icke nu, sitter här i sängen vilket jag har gjort ända sen jag vakna. Och så nyser jag hela tiden så det flyger snor överallt. Och om jkag inte nyser så känns det hela tiden som om jag ska göra det.

Aja, helgen då! Blir oftat söndagar som man kan skriva om helgen. "HAr så mycket att göra hel tiden, så jag gör som blondinbella, tar pause från bloggen på helgen" haha, typ !

I fredags så var ju ralph här hela dagen. Hämtade honom på stationen 0630. Sen kom vi hem hit och sov till 1030. Skönt!  Skönt att han sover så mycket som han gör också. För jag sover också väldigt mycket ;p hehe!
Jaa, vid 1300 så gick jag upp och lämnade honom till katrin igen. Sen åkte jag ner i stan och mötte upp min bästa vän Hanna ahlström. Vet inte vad jag hade gjort utan henner!!  I stan så kollade vi lit epå Gina. Jag köpte ett par jeans leggings. Helt kär i dem, skit snygga e dem också. Stentvättade. I love! Och sen gick vi och solade (: Vi får både lite ångest varje gång som vi har solat, bara för att vi solar så himla mycket !! Men vafan, jag älskar att vara brun. Det ser så fräscht ut.

När jag väl kom hem igen vid 16 tiden så blev det mat, sen snabbt in i duschen och vila lite sen åkte jag till marlene för att se let's dance. Blev rätt så imponerad av blondinbella faktiskt. Trodde inte att hon skulle vara då duktig som hon faktiskt var (: credd till henne!
När det slutade så satte vi på twillight. SJUKT BRA ! har inte sett den innan, den var verkligen jätte bra. Måste se den snart igen.

vid 0200 tog jag bussen ner i stan för att sedan hoppa på en annan buss (; Vaknade vid 12 på lördagen, vart trött som en gnu. Tog bussen hem vid 13 och sen somnade jag gott i min säng. Vaknade vid 16 tiden då min lillebror kommer ner på mitt rum och skriker "SNARKE PELLE, VAKNA DET E MAAAAAT" liksom, aj mitt huvet?
Säger till honom om vara tyst och att han sk age mej en kram istället. Men så lägger han sej på mitt huvud istället.- aj igen? ja.

äe, sen gick jag upp pch åt. Sen körde jag och mamma ner till pappas lägenhet för att vattna blommorna och hämta lite filmer som jag skulle se på unde rkvällen. Orkade verkligen inte göra någonting. Sen släppte mamma mej på willy's där jag köpte chips och läsk. När jag väl stod i kön så ringde jag becci, Så vi bestämde oss för att åka ner till pappas lägenhet i norrahamn och bara äta oss feta och kolla film.

Jaa, det var min helg ;p Idag så ska jag plugga lite på manuset inför jobbet på tisdag. haha, marlene? ;p
Ja, men det ska jag göra. Näe, nu nös jag så avslutar här nu.

Hejdå på er!!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0