Jag lever och jag e i chicago (:

heyhey!

jag sitter hemma hos en van till familjen i Chicago just nu. Efter 41 timmars resan sa e jag slut. RIKGT SLUT.
som belle skev sa forsvann ju bagaget men de e tillbaka nu. forutom mammas,, stackars mamma. Ska formodligen tillbaka till flygplatsen imorgon och se vad Amarican Arlines egentligen haller pa med.

Vi lyckades ta in p[ ett hotell igar. sa vi behovde inte sova pa flyplatsen. TACK OCH LOV! idag nar vi vaknade sa regnade det fortfarande, blaste och askade. men vi kom anda ivag pa vart plan. Har varit mycket irritation de senaste tva dygnen. och nar jag e irriterad sa brukr jag saga "helt fucking arligt" men nu far jag ju passa mej med F - ordet :p hehe

klockan e 2200 har nu och 0500 i sverige. Angest ingen e inne pa msn :p hehe! saknar min belle assa. vi sitte rju typ ihop. hehe! Nej nu far faktiskt sangen kalla. trott som bara edn efter de senaste dagarna.

Forresten det har gatt battre med min radlsa for flygplanen enda. Bara forsta planet som jag borjade hyperventilera och bolade som en gris. men sen har det faktsitk gatt bra :)

Nej, som sagt sangen var dte va. Vi hors snart igen readers (bilder eventuellt in na rjag kommit till san fansiaco.)Isabelle gästbloggar!

Hej. Det är Isabelle som gästbloggar.
Som ni alla vet är Pauline påväg till USA. Hon kom fram till New York runt 19 ikväll, onsdag. Men det var inte där hon skulle börja utan i Chicago. Men det flyget var inställt pga storm där borta, man får typ inte vistas utomhus. Så nu är deras bagage påväg till Chicago men dem själva är kvar i New York och nu väntar en natt på flygplatsen. Man kan ju säga att dem kunde fått en värre start på semestern, dem kunde störtat som P har varit så rädd för. Men det här är inget att hurra för heller, ingen jätte start på resan men det kan bara bli bättre, ellerhur? Det hoppas jag på i alla fall, att dem kommer iväg imorgonbitti så att dem kan kick starta den här underbara resan som P ska göra.

Jag kommer med fler uppdateringar, HON LEVER I ALLA FALL! Kiss.Då flög hon till USA

Okej, hemma från tisdagsklubben nu och nu åker jag om 40 minuter. E verkligen jätte nervös för flyg turen. Kan börja gråta när som asså. Skaka och mår baradåligt just nu. Uh, hoppas mina sömnpiller e starka så jag däckar på direkten.
Kommer uppdatera från usa. och min älskade vän isabelle. kommer hålla er uppdaterade från min blogg då jag inte ha rtillgång till dator.

Okej sverige, nu åker jag!


this ain't supposed to happen to me

jag e egentligen vädligt stressad, men helt seg och orkar inte göra något av de som jag egentligen skulle behövt göra. Packningen e iaf klar. Håller på med hand bagaget.  Vilket inte går så jätte bra, fan orkar inte! mamma packade faktsitk min väska, jag kan inte sånt (bortskämd?)

men ja, nu ska jag snart bege mej mot en kompis för att förfesta lite. Ikväll e det enbart redbull för min del, chocker!
ska bara slänga på mej något enkelt då nästan alla mina älsklingsklänningar e nerpackade. Kanske till och med kör på låga skor idag? hmm, ja det hade varit skönt, men vafan. det e tisdag!

NU ÄR EN FIN KLÄNNING PÅ OCH HÖGA SKOR! uno, dos, tres, quatro. UNTZ UNTZ


ett, två , tre, fyra

Går kvällen blev helt ändrar. Skulle egentligen ha åkt till hanna men så blev det inte, så ringde älsklings isabelle ochefter att jag har styrt upp kvällen så kunde isabelle inte göra annan än hänga på (: Förfestade med ett par "gammla" vänner. Vödigt trevliga och har alltid kul när jag träffar dem, (: När småtimmarna kom så begav vi oss ne rmot stan, och in och tog stämpel på tempel sen ner till hampan a k a "fyllecirklen" hehe!

Sen efter två drinkar så sprang vi tillbaka till tempel och sen därefter till Swea. Hade verkligen jätte kul igår, underbar måndag så här innan jag ska åka (: Ikväll så blir det ju självklart TISDAGSKLUBBEN!


inköpningslista i USA (:

 • Solglasögon
 • Uggs
 • Klänningar
 • Laptop
 • Filofax
 • VÄSKA
 • Kuvertväska - svart, vit
 • Parfym
 • Smink
 • Converse
 • Over-kees stövlar, tanfärgade
 • Underkläder -VS-
 • Svarta platå pumps (en massa andra häftiga skor ;p)
 • Accesoarer
 • Klänning med bar rygg


och sen kommer man ju komma på en massa mer när man e där (: GOOOETT!PACKING!

Så nu satt jag uppe hela natten igår  och packade klart. Inte lagt ner de i väskan än, men det gör jag inte förens imorogn. Men allt e framlagt och färdigt. Känns skönt. men har fortfarnde mycket att fixa.den årliga lördagen


Går dagen var helt perfekt! Precis som var lördag på festivalen så var vi alla först hemma hos sabina och firade henne. 22 år på måndag (: HAde jätte trvligt hemma hos henne, och jag och alice kom inte i väldigt djupa diskussioner om silokon bröst. Satt nog och pratade i 20 minuter om enbart silikon bröst. haha! Lite senare på kvällen kom även wah! och självklart så had ehan med sej vattenballonger. Det har blivit en lite tradition för han och mej att ha vatten ballongs krig. haha! Fick panik när han kom med dem. ;p

Efter många skratt och mycket prat så beställde vi tre taxi och begav oss ner mot stan. Jag, björn, elina och alice i en (: Så när vi kommer ner till stan så springer alice till ett stånd och ska ha en cowboy hat, och prutade osm bara den med. Ni hittar filmen lite länge ner i inlägget :) Sen var det att ta ut pengar och sen kom vi äntligen fram till tivoli.

Halva familjen Novac var där, jag, pappa och min syster (: haha! HAde så vansinitg kul! Helt underbar kväll :D Tackar alla,
haha, jag blir så jävla generös på fyllan asså, haha. vill bjuda alla på dricka när jag står i baren, men några av mina vänner fick ju lite gratis drinkar ;P hehe!
syster, pappa och jag (:

Äckliga jävla moppe fjortis killar


Blev så fruktansvärt arg när mamma kom hem inatt. Fick höra att hon hade blivit överfallen av två fjortis killar på moppe. När hon hade cyklad vid elineberg så hade hon cyklat förbi två killar på moppe så efter ett tag så hör hon att de kommer bakom henne, så hon sävnger in lite till kanten och då tar den ena killen tag i henned cykel korg och försöker ta hennes väska, men mamma var snabb och tog tag i väskan så de fick inte den. Dock trillade mamma ner på marken och ringe polisen på direkten. som tur var så skadade hon inte sej, hon var dock lite chockad.

Äckliga jävla moppe fjortis killar, NOLLOR! in se fakta, ni e inte häftiga!


helsingborg har invaderats av bönner!


Gårdagen började med att jag körde iväg och gjorde massa ärenden med mamma. Och sen när jag väl kom hem igen, så var det bara att hoppa in i duschen för att göra ve sej för dallas/barfota. Belle var redan hos linnea dit jag med skulle. Men jag kom ju lite senare. hehe 2130. Förstår inte hur dte kunde bli så sent. men vafan liksom ;p hehe! Vid 2230 begav vi oss ner mot barfota. Packat med folk vad där, men vi kom in iaf (: Det var väl helt okej där. men jag var lite botter då jag inte kunde hänga av mej min jacka och min väska någonstans. Var lite av en pesimist igår ;p inte likt mej, men någon gång måste man väl vara det.

Efter ett tag så mötte jag istället upp jens och björn och vi började vandra in mot stan i sukt efter något att äta, men hittade inget bra. Tog en äcklig korv och sen var jag hemma redan vid 0130 ;p hehe, jag var först hem. FET ÅNGEST!
I know you want me.

Igår var det jobb som gällde för min del. mellan 18 -01 hade kul som bara den ute i tältet. hehe. Jobbade med e jätte go tjej med. Vi delade många skratt (: JAg var dock typ den enda från jobb som var där ute, annars så var det bara folk som man hade ringt in. Kände mej lite som chefen där ute då ;p hehe! När jag hade slutat så sprang jag bort till jobb för att byta om till discoklackarna (: Ska tog jag min arbetsöl, mm! haha, och ringde en taxi som kom och hämtade mej och körde mej ner till cardan där jag mötte upp belle och linnea (: Stod och pratade med min fovorit vakt ett tag. En av helsingborgs bästa vakter, jätte go människa e han med :) Sen när jag väl skulle gå in så behövde jag int betala. hehe, jag e ute alldeles för mycket asså ;p hehe. Stammis på alla ställen. Sen när jag skulle hänga in min väska och min jacka så behöde jag inte säga ett ord heller. haha! "alla vet vem jag e" hehe, typ . .

När vi väl kom upp på dansgolvet så konstaterade vi snabbt att Dj'n SÖÖG! ärligt asså. RIKGT DÅLIG! hade varit bättre med dj'n från tisdagarna. han e däremot en rikgt bra jävel på skivorna :D

när klockan hade slagit 03 så begav vi oss för att äta lite pommes på kebabking. Så när jag går förbi tempel så kommer där en vakt springandes efter mej och pussar mej på kinden. hehe. Stannade och pratade lite med honoom. Han e då den andra av en av de två bästa vakterna i hbg (: hehe! (än en gång, ute lite för mycket?) och när vi väl kommer fram till kebakking så skriker han som jobbar där inne "HAALLÅ" hahah, äe för helvete tänker jag då, ute alldeled för mycket (: hhaha, men fy vad jag äslkar det! :D


har inga bilder. E jätte tråkig. Men ikväll kommer kameran vara med :)

 


things you can not understand

igår var en hård dag, kvällen var bättre (: På dagen så hjälpte jag min granne med diverse saker för att tjäna lite pengar. Hjälpte honom lite i trädgården och så. Och fick mej en stor slant. GOTT! och sen imorgon så kommer lönen, ännu godare (: hehe! På kvällen så begav jag mej ifrån helsingborg och hade en hel härlig kväll.

Kom hem idag vid 14 tiden, bestämde mej för att hoppa av tåget i stan bara för att jag ville se hur allt såg ut nu inför festivalen, det så ju inte som sk*t hoppas de inte e färdiga med allt än ;p Det e ändå inte så roligt med festivaler, eller lördagen brukar alltid vara roliga för då e man alltid bortbjuden, har varit de dem senaste åren och har lika trevligt med de människorna var gång :) jaja, när jag hade gått ut från kuntpunkten så hoppade jag på bussen hem på dirr för att det var ju inte lönt att kolla runde ;p  Nu snart så ska jag sätta igång och städa, och PACKA! måste som sagt bli klar senast söndag. Stor tvättdag på söndag, så på söndag kväll MÅSTE jag vara klar. mm!


kul att så många som kommenterar fortsätt med dej :)

 

hittade en bild ifrån i lördags i båstad :)


FIDM

Fick hem ett tjockt stort kuvär från USA igår, men en massa information från skolan! Där låg ävet ett personligt brev där i till mej. Ska verkligen bli jätte spännande att besöka skolan, och framförallt se vad jag beslutar mj för ;p

packing!

Det e faktsitk jobbigt att packa. Sista jag var utomlands var 06. Då jag skulle till rumänien men jag har inte behövt packa någon större resväska sen dess. OCh det jobbiga med denna resan e att. Vi ska ha med oss så lite så möjligt, för att vi kommer shoppa jätte mycket. Men hur lite kan man ha med sej för tre veckor? TRE VECKOR! äe, jag vet inte rikgt, måste iaf ha packad klart innan söndag. Sen har jag bara handbagaget kvar, sen ska jag kicka tisdagsklubben innan jag åker vid 04 på onsdag morgon (: I am sick, JAPPIT'S TUESDAY!

japp, även idag så kickade jag ju klart tisdagsklubben. Vad annars på en tisdag liksom ? (: Saknade dock min isabelle som jag har varit där med var gång sen de öppnade i sommar. Men vad skulle jag göra, jag kan inte svika trenden att gå till cardan en sen tisdag kväll iaf. Blev en tidig hem gång iaf. Och en nykter en. Tog bussen hem kvart över två. Känns billigt att komma hem så, då jag annars alltid tar taxi ;p hehe! Men innan jag skulle hem så var det ju självklart att jag skulle köpa pommes men MYCKET grillkrydda inne på kebabking. haha, älskar TVÅ saker med de stället. Jag behöver bara visa mitt hue där inne, så vet de vad jag vill ha (positivt? negativt?) hehe, men det ABSOLUT bästa e att jag får det gratis (: hehe, alla älskar väl att få saker gratis även om det så bara e pommes för denna kvällen (: hehe, näe nu ska jag nanna. Och upp till en hyfsad tid imorgon, sov till 1400 igår, inte bra. NIX.

lyckades få en bild från kvällen på cardinal (:
fosse och jag (:


harry P.

Jag kollade äntligen på Harry Potter och halvblodsprinssen i månsdags med belle. FYYY VAD BRA! började gråta och allt, för det första så började jag gråta för en sak som händer (jätte sugen på att skriva vad bara för att reta folk, men alla blev jätte sura när jag skrev ´vem som vann top model, så struntr i det ;p) sen började jag gråta i slutet nrä jag insåg att det var näst sista filmen, att det alltså bar akommer komma EN harry potter film till. Kommer ju gråta mej igenom dem, buhu!Taken


har myst hemma hos min älskade belle ikväll! Kollade på filmen Taken, ingen av mej eller belle hade sett den än så kände att vi var tvungna att hyra den ;p JÄTTE BRA! sanslöst bra, helt ärligt!

Idag har jag även hunnit med lite annat som.

- Fixat sömnpiller inför USA - resan
- Pluggat teori
- Städat
- Skrivit ner lite om vad jag ska ha med mej till USA


BÅSTAD day 2

Måste ju säga att fredagen var bättre än lördagen ;p men fredagen var ju faktsikt rätt så svår att toppa. Igår var det iaf madison i båstad som gällde, Madison tornet och VIP - lounge. loove! Jag hade helt okej kul, ont som fan i fötterna iaf. Hm, finns inte så mycket mer att säga om lördagen. här kommer lite bilder.
BÅSTAD day 1


helst galen kväll fredags, fan vad kul jag hade asså! Det var lite krångel i början av kvällen med om hur vi skulle komma till båstad. men det löste sej tillslåt, så vi körde dit. Jag malin och hennes kusin (: Vi var fick tillgång till Kristallrummet, PEPS och LOFT!  Och sen att vi hade bord precis brevid prinsen. HAN E SÅ STILIG! sa det till malin flera ggr, han e inte snygg. Näe, han e stilig. haha!loove. Jag och malin dansade och hade jätte kul hela kvällen. Satt på Carlsbergs VIP-lounge..  och drack Moët & Chandon, så så fort glasen vart halv tomt så vart det någon som fyllde det till en igen (: hehe!
har så vansinigt mycket att berätta. men får just nu inte ut så mycket! haha, bara massa leende! HELA GALEN KVÄLL!

ojojoj

har en känsla av att de kommande veckorna kommer bli dyra. hehe! tänker så mycket så jag får ont i huvet, eller har haft ont i huvet hela kvällen. Men det e också bara för att jag e så irriterad över mitt mobil fodral. Skit störigt! haha.

Fredag: Båsta med malin!
Lördag: Båstad med hanna!
Söndag: hmm, ja då e det söndag. . Bakis?
Måndag: eventuellt fortfarande bakfull. hehe, slappa på stranden
Tisdag: Vad annars när det e tisdag ? (: IT'S TUESDAG!


uuh, nu kom jag just på att det trillar in pengar på mitt konto imorgon, IIIYEAH! och sen kommer lönen i nästa vecka. YES


tycka-synd-om-mig-själv dag

mm, det e precis vad det varit. VERKLIGEN! när jag kom hem från stan idag så var jag ju vansinigt uttråkad. Gjorde lite planer, men de sprack. Gjorde några andra planer. Så gick till joel sålänge och fördrev tid. Kollade på någon film som hetter schakalen, hm. inte rikgt min smak kanske. Men joel vägrade att byta kanal så jag hade ingat annat väl än att försöka sätta mej in i den lite, och kan väl säga att det funkade till en viss grad. Men sen sprack mina andra planer. Om man ska se lite ljus i mörkert så hann jag stanna kvar hos joel och se slutet av filmen, men slutet måste man ju alltid se även om filmen e bra eller dåligt. Så e slutet viktigt ;p hehe! Och sen har jag ingen aning om vart jag lagt mitt mobil fordral. vet att det ligger i joels soffa. men det vill inte hittas. Så gav upp för kvällen, och får komma dit imorgon igen och leta efter det. Måste fan ha det asså, palla köpa nytt? har fan inte råd till något sånt nu. NAJ!

nu ska jag väl göra lite varm oboy och däcka i sängen och vakna upp till en bra dag imorgon? mm, hoppas. Men jag kan verkligen inte sluta tänka på mitt mobil fordral. haha, alltid när jag letar efter saker som jag vet att de ligger på mitt rum eller osm i detta fall hemma hos joel. Så bara känner jag hur objektet ligger där och skrattar åt en, ligger där och gömmer sej och skrattar var gång man e nära det. Äe, för helvete liksom . . ORKAR INTE! gonatt!


inte pigg

näe fan, försöker håla humöret uppe. men fan var bitter jag e idag!
banga inte båstad!!

jag kan säga att onsdagsångesten har lättat lite, pytte lite. Fick min efter längtade kaffe på waynes. LÖÖÖVE!  de där stora kopparna asså, man kan ju inget annat än att älska dem. Efter att jag hanna och sasha hade suttit på waynes och snackat lite skit och snacka av oss lite. Det värsta av allt e väl att jag e fest sugen IGEN. detta sluta aldrig. Dock blir det lugn dag idag då jag ska jobba mellan 10-18 imorgon. uuh. Orkar verkligen inte. men lönen kommer snart så det ska bli skönt då.

Vad händer med båstad nu då? Jo jag ska försöka dra med mej hanna och sasha. Isabelle du kanske också e på ? (: FÖR JAG VILL TILL BÅSTAD. banga inte båstad. OH NAJ :D


behöver:

att jag sitter på waynesmed en stor kopp kaffe!


Scccch

uf, galen kväll igår. Inte rikgt som jag tänkt mej, men kvällen var väl helt okej. Fet ångest har jag idag iaf! fetare än typ fetast. men ja, int emycket att göra åt va? Ingen idé att sitta och spendera min till till att vara ångestfylld. jaja, övertygande? här kommer lite bilder iaf.
personlig kock? ja tack!


asså, detta e verkligen jätte jobbigt. jag e JÄÄTE hungrig. men asså jag kan verkligen inte laga mat /; Rikgt jobbigt, och mamma e inte heller hemma. Ärligt, jag måste ta någon matlagnings kurs. för detta e rikgtr illa. :S
Får typ sitta och titta på lite mat bilder, så blir jag kanske mätt efter ett tag. haha!


hehe, ja vafan?nu ska jag ner på stan och fika med min bästa vän hannisen (:


FIDM

som jag hoppades drog jag ut tummen från röven idag och ringde till FIDM design och stylist skolan i LA. och nu har jag fått tid för en intervju (: klockan 1200 den 12 augusti tror jag att det var (: Får se om jag kommer in nu, och först och främst vad jag tycker om skolan (: Lovely!

Alla säger att de ska flytta utomlands pch plugga utomlands bla bla bla, men det e bara hälften av de som verkligen tar sej i kragen och gör det. Jag undrar vilken del jag kommer vara. På ett sätt vill jag men än allt annat ta denna chansen nu om jag kommer in på skolan. har ju redan tackat nej till en utbildning uppe i stockholm i mina dagar. så för fan!
men på ett sätt så liksom, helsingborg? hm, jaa näe. jag vet inte. Får helt enkelt se om jag komme rin först. sen har jag ett år på mej att fundera. kanske vid denna tiden om ett år. så kommer jag inte packa till en tre veckors semester utan två år i USA, Los Angeles, down town hollywood. Visst låter det underbart :D haha, ser fram emot intervjun som bara den iaf (:IT'S TUESDAY! feat. SLUTET SÄLLSKAP!

fick precis ett mess av It'sTUESDAY! e helt hajpad inför imorgon (: vill ha TISDAG nu,
tisagen består av att sova länge, till typ 13oo, sen måste jag springa till systemet. och sen hem och göra vid mej. Fan ska man ha på sej? hawaii tema. Funderar på en ljus gul klänning som jag har här hemma. och jag och belle ska nog gå in för det och ha hawaii kransar med, haha :D we are going to hawaii! ohyeah!

och på LÖRDAG så ser det ut som om jag och denice kickar båstad. VAD SKA MAN DÅ HA PÅ SEJ? ska nog köpa något nytt! haha, hajpad hajpad haaajpad HAAJPAD!?GRATTIS HANNA!

Grattis till min bästa vän hanna (: 

Just
nu sitter jag och tittar på the hills maraton på mtv. älskar det. Jag känner mej typ involverad, det programet e en del av mej ;p haha!

Nu idag, ÄNTLIGEN så ska jag ringa til FIDM i los angeles, hollywood. Hoppas jag iaf, ennars så måste jag göra det imorgon. Jag åker ju snart.


When I Saw You Kicking Dirt In My Eye

sen jag vaknade idag så har jag gjort absolut ingenting . . Eller jo jag har hämtat nyklen till lägenheten nu på kvällen. men annars så ha rjag bara legat i min soffa hela dagen. Nu på kvällen så kom jag på att jag inte hade ätit något på hela dagen. Så fick trycka i mej en macka. har inte känt någon hunger idag ;s har varit helt uttmattad. nåja, en ny dag imorgon med nya krafter. Denna veckan som kommer så ska jag bara jobba på torsdag. skönt! skulle egentligen jobbat måndag och tisdag med. men orkar verkligen inte måndagen, så bytade ut mitt pass. Så ville hon ha tisdagen med. Så lät henne ta både. Har lite ångest att jag inte ska jobba så mycket denna veckan då jag funderar på vad jag egentligen ska göra denna veckan men ja . .

måndag - Min älskade BFF fyller år! (:
Tisdag - it's TUESDAY baby!
onsdag -  
Torsdag - Jobba, båstad?
Fredag - båstad?
Lördag - båstad?

så jag har ändå lite saker att göra, men just nu så ser onsdagen rätt så tom ut.


hard work work

Jag e så sleten asså! helt trött och vill bara mys ner mej och kolla på en film. Men e så fruktansvärt uttråkad så måste typ göra något, men vet inte vad /; Men fy fan vad jag älskar mitt jobb (: Speciellt om nätterna, älskar verkligen all personal (: skönt att ha ett jobb som man trivs med. Detta jobbet e ju bra mycket bättre än när jag jobbade som telefonförsäljare. hade inte klarat att jobba på provision asså.

jaja, men idag vaknade jag vid fem! riktg skönt. Hanna ringde och väckte mej först vid tolv och ville göra något, men så fort vi haed lagt på så somnade jag om igen och sov till som sakt fem ;p


syns det att jag trivs på jobb? ;p


if you just, if you just, if you just

Ja, sova kund ejag ju inte. För grannen här började borra i alla väggar kändes det som! så ja, tänkte ta något att äta nu. men har ingen aning om vad, och och med att jag e ur usel på att laga mat och har verkligen inte ork till att ställa mej vid spisen. Jag borde egentligen gå någon matlagningskurs. För så här kan det ju bara  inte vara, tänk sen när jag flyttar. Ska jag svälta då eller . . ? näääe, det funkar inte rikgt va.
Efter maten (vad det nu blir, en gurka?) så ska jag göra ve mej sen ska jag och mina onda knä/vader/rygg/axlar ta oss till jobb. ja snälla tyck synd om mej (:

humör just nu: glad/irriterad/besviken.  kommer i vågor alltihopa.


nya one piece (:det var då denna jag köpte i Köpenhamn (:
mycket snyggare på kan jag lova. loove it!


klirr i kassan, men gud så trött

jag e helt vansinigt trött! slutade jobba 04 i morse. Sen skulle jag upp igen vid nio för att jobbar. Har alltså bara sovit 3 timmar inatt. Idag slutade jag 1400. Sprang och la mej i ett solarium men var ändå inte hemma förens klockan var 16 och nu ligger jag i min säng för att försöka sova lite. För sen börjar jag jobba 22 igen, uuh "klirr i kassan, men gud så trött"


MJ's minnes stund i KÖPENHAMN

Gårdagen var hur bra som helst. Vi åkte här ifrån helsingborg vid 1430. och var inne i köpenhamn vid 16 tiden. Vi hittade en parkerinag precis vid tivoli. Hur bra som helst (: hehe! Vi gick in på Hard Rock Café och åt en fruktansvärt god middag. Känns som om vi beställde in hela restaurangen på vårt lilla bort. men gott var det (: Efter detta så gick vi en sväng på ströget och kollade på alla gatuartister och i alla affärer! jag hittadet en jätte fin one pice bekini på NewYoker. looover it!
Alla kommer glo på mej på gröningen nu. haha, då det inte e så vanligt att ha en sån bekini/badräkt här i lilla helsingborg. SHOOCKER! 

när klockan hade blivit sju så begav vi oss bort mot tivoli igen för att delta på michael jacksons minnestund. OCh där var VÄLDIGT många folk. Allla sjöng med och klappade, det var nästan som om man vore på en av hans konserter. men ja, bara nästan! Jag e nöjd över gordagen iaf. Visste ni det när michael jackson var i köpenhamn under sin dangeoreus konsert så ville han köpe Tivoli i köpenhamn, men han fick inte för det var inte till salu ;p hehe!

Hans minnestund började 2000 och slutade 2300. Helt undebart var det att delta på detta (: Sen var vi inte hemma fören klockan var 01 och jag kan ju säga att jag somnade på direkten (:

här kommer lite bilder och filmer!var heeelt fast!


who we are

Sitter hemma hos min söta emelie just nu (: Kom hit vid åtta och nu har vi precis kollat klart på en jätte bra film "dina, mina, våra" REKOMENDERAR STARK! annars, så händer inte så mycket. Vi sitter här och snackar liet skit. Jag längtar sjukt mycket tills imorgon. Ska ju som sagt till köpenhamn då, tivoli. OCh kollar på THE KING OF POP!  Faktiskt hela familjen (: Mamma, pappa och syster och jag då. Mina föräldrar har varit skilda sen 11 år tillbaka. Alltid kul att göra saker tillsammans då (:

äe nu kom Soulja boy - Kiss me thru the phone på spotify. mm (: hehe! nej ska väl avrunda lite här då! Jag köpte förresten en ny telefon idag. Nokia E71 grå. Tänkte att det va rlite mer praktiskt att ha en grå. Då den vita kan bli skitig på knapparna.

och en sista sak. FAN MAN JAG ÄLSKAR MITT LIV!


two pics från igår!


mina ögon e nästintill svarta. love it (:
blir dock lite pittögd när jag druckit lite. men det slutade ju på cardan. GO WATER!
"today you shall not moorn, this is a day to celebrate"

Det blev inte så mycket till förfest igår . . Eller jo, men vi satt och kollade på Michael Jacksons Minnes stund. Jag bölade som en gris asså. Allt var så fruktansvärt rörande. Och tårarna sprutade extra mycket när hans dotter höll ett väldigt rörande tal i slutet av programet. Imorgon så ska jag åka till Köpenhemn för att se en annan minnes stund med honom. Som hålls på Tivoli. De ska visa massa konserter på storbild och massa annat. Många bilder kommer det att bli!! LOVAR!

Men efter halv elva tiden, så drog festen igång (: Det var jag, pappa, hanna och belle :) VI hade verkligen jätte kul! Fan vad jag älskar min pappa asså, han e så jävla go :D Och vi e så vansinigt lika i sättet har jag kommit fram till (: haha! han borde asså vara typ 20 år yngre. Min goa pappa :D Han försökte få in fixFm via sina nipples! hahaha, han e störd asså :D Vid 00 tiden gick vi mot cardan. Helt ärligt så drack jag inget inne på Cardan, drack vatten :S vad e det för fel på mej!? Just de frågade hanna mej jätte många ggr, när hon beställde en drick så ville jag bara ha vatten! Inte ens när jag blev bjuden på champange så ville jag inte ha det, gav mitt glas till hanna, "SÄG VAD" ja jag vet itne ;p

Hade verkligen jätte trevligt hela kvällen/natten igår. I love my life! Och allt e jätte bra just nu (:många snorpapper framför minnesstuden av THE KING!


jag får lite kinesögon när jag gråtit ;P
YES!

mobilen e nu såld, 2 100 kr relativt billigt kan jag tycka. Men vafan, ville bara bli av med den (: Det suger lite att ingen affär på väla har den vita Nokia E71. Så får glida ner i stan imorgno och köpa den istället. JAg har ju typ inga nummer nu dock. Bara de viktiga som jag har haft på mitt simkort, men inte någon annan! haha, vem mer behöver jag få tag på egentligen (: De jag har på kortet, behöver jag enbart! Men ja, ikväll e det CAAAAAAAAAARDAN. och ingen av oss en lugna! Håret e fixat och so on. Mina älskade kork skruvar som vissa dissar och som vissa hissar ;p BUT I LOVE THEM!
indeed!

Uh, detta kommer bli en jätte stressig dag, iaf fram till Halv nio! jag hatar verkligen att stressa.  Allt e fär att idag ska det komma hit en och kolla på min mobil Och hoppas verkligen att han köper den. Men ja. Han kommer vid sex. Vilket då betyder att jag efter dte om han nu köper den måste åka ut till väla och köpa en ny telefon. Alltså måste jag in i duschen NU och börja göra ve mej för ikväll. För ni glömmer väl inte vad som hände rpå tisdagar :D IT's TUESDAY!

Alltså
NU - In i duschen
1800 - Få sålt mobilen
1900 - Åka till väla
2000 - Förfesten börjar i norrahamnen
0000 - Mot cardan :D


i love my shoes!
låt fisken simma!

det blev inget malmö. haha! Efter att vi hade ätit sushi så hade klockan redan hunnit bli halv tre. Så kändes som om att det skulle bli lite sent då vi hade kommit till malmö vid halv fyra. Jaja, men gled runder i stan lite iaf. Både hanna och rebecka hittade fina saker, fast min lön e ju redan slut! Stör mej jätte mycket på att min lön blev fel, fick alldeles för lite. SUXX!

Näe vi var inne på gina så kom det ju ett skyfall av regn! Precis som om hela himmlen öppnade sej. Och jag fick ju panik, för jag hade mina nya älsklings skor på mej, och de tål absolut INTE vatten, så jag fick två på¨sar av de inne på gina som jag fick hoppa runder i! haha,

Nu ska jag min mamma och min syster snart köra iväg för att kolla på PUBBY's. Jag kan väl inte rikgt säga att jag vill ha någon ny, men det e kul att kolla (: Min sister e iaf sten säker på att vi ska få en milo när vi kommer hem från USA. Förmodligen så blir det så, då hon betalar den själv  . . Men ja, jag vet inte rikgt vad jag tycker om det faktiskt . .loving life!

Jag åkte ner istan igår vid 10 tiden och mötte upp rebecka. Vi gick bort mot jobb då vi skulle hjälpa till att stänga lite, men det blev att vi tog en öl istället ;p haha! Sen drog vi och spelade lite biljard med vår chef! Ja,g måste ju säga att jag inte direkt e någon höjdare på att spela biljard ;p Men efter att tag så gick det faktiskt bra :D Efter vi had espelat ett tag så körde jag och rebecka till McD-drive in. FY FAN VAD GOTT säger jag bara! Sen ålte vi hem till henne och somnade. haha!

Nu har jag precis kommit hem, och väntar in hanna lite, min ALLDRA BÄSTA VÄN (: Sen ska vi göra ve oss lite snabbt möta rebecka i stan igen. äta SUSHI. Sen drar vi till malmoooe (:


Glömde min kamera igår, men den får hänga med idag istället :)inte en hel innersittar dag ICKE

Efter att ha suttit inne precis HELA dagen. Så ska jag ner i stan och träffa min kära arbetskollega Rebecka. Vi ska väl gå en liten sväng och kanske ta någon kaffe eller något i den stilen. Vet  någon om fika ställen här öppet här i helsingborg denna söndag kvällen? Mezo har väl ? :PSugen på att köpa en mobil kanske ? (:

http://www.blocket.se/vi/22452800.htm


what are we suppose to do.

Planerna blev helt ändrade i fredag. Fosse hade kommit till helsingborg från gbg. Så Mötte upp han och hans kompis på hampan och sen började kvällen. Vi drog först en bar runda hampan, utposten, dahlbergs, bishops och sen drog vi in på Cardan. Och där slutade ju inte drinkarna. haha! HAde galet kul iaf, var dock hemma redan vid 02. Men det var helt okej ändå :)


fosses vän hanna, Väldigt trevlig tjej (:
haha, somnade jätte gott när jag kom hem!no time!

har verkligen inte tid till att uppdatera idag. Ska iväg till jobb nu om tio iminter och jobbar till halv fyra. Blir eventuellt cardan då. Får se. jaja, uppdaterar imorgon med bilder och massa annat kul!


another part of me

igår kväll så hoppade jag på tåget till malmö igen, och idag vaknade jag vid 1130 tiden. hoppade på tåget till helsingborg ett tag där efter. Då plockade belle upp mej på knutan för att vi sedan skulle köra till gröningen :) Tåg en jälva lång tid att hitta en parkering med det löste sig till slut. Ikväll så rullar jag till malmö igen. Mmm, (:


dagens inköp från malmö!


Zara, 299 (rea)


Zara, 199 (rea)


Zara, 599 (rea)

mina älskade skor, helt kär i dem (: btw, matfettet gick bort med lite salt och potatis mjöl :D


GOOD DAY!

jag e helt sluut, men har haft en SUPER bra dag! (:
Det började med att klockan ringde vid 1130 och då gjorde jag och belle ve oss för att åka till malmö. Jag trodde jag skulle vara hos tandläkaren 1300 men skulle tydligen vara där 1330 så vi han med att äta innan jag la mej i tandläkarstolen :) sushi, såååklart! vad annars?  Min tandläkare var väldigt glad över hur mina tänder såg ut och att de hade flyttat sig så mycket :) goood! Väl klart hos tandis så origenterade jag och belle oss till gågatan i malmö, där vi självklart gick in på Zara och fundadet ett och annat och spenderade våra löner (: väl klara och svettiga så mötte vi upp några vänner till mej och så körde vi ner mot stranden och stekte där i någon timme :) TOOPPEN! kom hem nu vid 19 tiden och e totalt sönder trött.

Och en störig sak hände när jag kom hem. Jag har då köppt ett bar svin häftiga skor idag och så spiller jag självklart matfett på dem när jag lagar mat . . Varför skulle jag ha skorna på mej när jag lagade mat för? inte så smart pauline. men det syns inte alls mycket då man viker in skaftet :)
no make-up


beachen, Bo01 heter det va ? (:


DOKUMENTÄR OM MICHAEL JACKSON!

 nu går det en dokumentär om MJ, sitter redan och gråter och det har bara varat i 4 minuter! KOLLA kanal 1life is good!

Gårdagen var toppen (: Kvällen började med att jag drig på personal fest och sen vid 21 tiden så fick jag skjuts till Belle där alla andra tjejer befann sej! vi drack och skrattade och hade jätte kul. Vid midnatt så fick vi skjuts ner i stan och gled in på cardinal (: Hade verkligen jätte kul, men spenderade lite väl mycket pengar . . . Ingen bra idé att ha med sej visa kortet in på klubben. Vid 0430 tiden så kom jag hem och somnade gott :) Denna sköna onsdagen har jag spenderat på gröningen med belle. Och nu har jag precis städat här hemma. Ikväll så kommer belle hit så ska vi ha lite mys. Sen imorgon så drar vi till malmö. Jag ska till tandis och sen ska vi shooooppa och hitta på lite annat bus ;)


inget lööshår i ;p Visst e det kort . .
this is what you need when you are clubbin on a tuesday!


RSS 2.0