FIDM

som jag hoppades drog jag ut tummen från röven idag och ringde till FIDM design och stylist skolan i LA. och nu har jag fått tid för en intervju (: klockan 1200 den 12 augusti tror jag att det var (: Får se om jag kommer in nu, och först och främst vad jag tycker om skolan (: Lovely!

Alla säger att de ska flytta utomlands pch plugga utomlands bla bla bla, men det e bara hälften av de som verkligen tar sej i kragen och gör det. Jag undrar vilken del jag kommer vara. På ett sätt vill jag men än allt annat ta denna chansen nu om jag kommer in på skolan. har ju redan tackat nej till en utbildning uppe i stockholm i mina dagar. så för fan!
men på ett sätt så liksom, helsingborg? hm, jaa näe. jag vet inte. Får helt enkelt se om jag komme rin först. sen har jag ett år på mej att fundera. kanske vid denna tiden om ett år. så kommer jag inte packa till en tre veckors semester utan två år i USA, Los Angeles, down town hollywood. Visst låter det underbart :D haha, ser fram emot intervjun som bara den iaf (:
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0