"today you shall not moorn, this is a day to celebrate"

Det blev inte så mycket till förfest igår . . Eller jo, men vi satt och kollade på Michael Jacksons Minnes stund. Jag bölade som en gris asså. Allt var så fruktansvärt rörande. Och tårarna sprutade extra mycket när hans dotter höll ett väldigt rörande tal i slutet av programet. Imorgon så ska jag åka till Köpenhemn för att se en annan minnes stund med honom. Som hålls på Tivoli. De ska visa massa konserter på storbild och massa annat. Många bilder kommer det att bli!! LOVAR!

Men efter halv elva tiden, så drog festen igång (: Det var jag, pappa, hanna och belle :) VI hade verkligen jätte kul! Fan vad jag älskar min pappa asså, han e så jävla go :D Och vi e så vansinigt lika i sättet har jag kommit fram till (: haha! han borde asså vara typ 20 år yngre. Min goa pappa :D Han försökte få in fixFm via sina nipples! hahaha, han e störd asså :D Vid 00 tiden gick vi mot cardan. Helt ärligt så drack jag inget inne på Cardan, drack vatten :S vad e det för fel på mej!? Just de frågade hanna mej jätte många ggr, när hon beställde en drick så ville jag bara ha vatten! Inte ens när jag blev bjuden på champange så ville jag inte ha det, gav mitt glas till hanna, "SÄG VAD" ja jag vet itne ;p

Hade verkligen jätte trevligt hela kvällen/natten igår. I love my life! Och allt e jätte bra just nu (:många snorpapper framför minnesstuden av THE KING!


jag får lite kinesögon när jag gråtit ;P

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0