låt fisken simma!

det blev inget malmö. haha! Efter att vi hade ätit sushi så hade klockan redan hunnit bli halv tre. Så kändes som om att det skulle bli lite sent då vi hade kommit till malmö vid halv fyra. Jaja, men gled runder i stan lite iaf. Både hanna och rebecka hittade fina saker, fast min lön e ju redan slut! Stör mej jätte mycket på att min lön blev fel, fick alldeles för lite. SUXX!

Näe vi var inne på gina så kom det ju ett skyfall av regn! Precis som om hela himmlen öppnade sej. Och jag fick ju panik, för jag hade mina nya älsklings skor på mej, och de tål absolut INTE vatten, så jag fick två på¨sar av de inne på gina som jag fick hoppa runder i! haha,

Nu ska jag min mamma och min syster snart köra iväg för att kolla på PUBBY's. Jag kan väl inte rikgt säga att jag vill ha någon ny, men det e kul att kolla (: Min sister e iaf sten säker på att vi ska få en milo när vi kommer hem från USA. Förmodligen så blir det så, då hon betalar den själv  . . Men ja, jag vet inte rikgt vad jag tycker om det faktiskt . .
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0