MJ's minnes stund i KÖPENHAMN

Gårdagen var hur bra som helst. Vi åkte här ifrån helsingborg vid 1430. och var inne i köpenhamn vid 16 tiden. Vi hittade en parkerinag precis vid tivoli. Hur bra som helst (: hehe! Vi gick in på Hard Rock Café och åt en fruktansvärt god middag. Känns som om vi beställde in hela restaurangen på vårt lilla bort. men gott var det (: Efter detta så gick vi en sväng på ströget och kollade på alla gatuartister och i alla affärer! jag hittadet en jätte fin one pice bekini på NewYoker. looover it!
Alla kommer glo på mej på gröningen nu. haha, då det inte e så vanligt att ha en sån bekini/badräkt här i lilla helsingborg. SHOOCKER! 

när klockan hade blivit sju så begav vi oss bort mot tivoli igen för att delta på michael jacksons minnestund. OCh där var VÄLDIGT många folk. Allla sjöng med och klappade, det var nästan som om man vore på en av hans konserter. men ja, bara nästan! Jag e nöjd över gordagen iaf. Visste ni det när michael jackson var i köpenhamn under sin dangeoreus konsert så ville han köpe Tivoli i köpenhamn, men han fick inte för det var inte till salu ;p hehe!

Hans minnestund började 2000 och slutade 2300. Helt undebart var det att delta på detta (: Sen var vi inte hemma fören klockan var 01 och jag kan ju säga att jag somnade på direkten (:

här kommer lite bilder och filmer!var heeelt fast!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0