fågelbajs, ingen myt med turen !

denna dagen var varit väldigt konstig. Fast på ett positivt sätt (: Överaskades av väldigt goda nyheter i morse. blev vansinigt glad och hoppade upp och ner på stället ;D haha!
Sen när jag sitter ute i solen med mina vänner så flyger något rakt ner i min väska. Jag själv blir jätte chokad och tittar upp och åt alla hållm och sen börjar jag anklaga mina vänner ;p haha! men sen när jag kollar i min väska igen så var det en fågel som hade skitit rakt ner i min väska. Dock kom det enbart på min vatten flaska då det inte vara något stor lort. men haha, som jag skrattade ;P

Vid 1700 tiden mötte jag upp hanna BFF i stan, då jag skulle få min födelsedags present, eller vi skulle köpa den ;D blev ett underklädes set. döö snyggt!

Självklart var jag tvungen att köpa en lott. och vann 7 ggr i rak på tia lotter :O det e ingen myt, det e jätte sant! Helt chockad att man vinner 6 ggr på raken. Så en fågel får gärna skita på mej eller i min väska igen (eller inte ? :S) jaja, men jag var glad :DKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0