helt slut!

Nu e jag precis hemkommen. Blev in ringt till jobb vid 1800 tiden. Så det var ju bara att hoppa på tåget från malmö på direkten då.

Igår var det iaf mys med hannisen den absoluta bästa vännen. Kollade på Australia och The bunny house. eller ja kollade bara på halva av the bunny house. Somnade     juu ;p De ligger dock här på mitt golv nu. skulle varit inlämande idag /; Får springa in på buogarts imorgon och slänga dem på disken och sen kuta där ifrån. mm, så får jag göra!
men måste ju dra på the bunny house nu. jajajaj, nog om det ;p haha!

vaknade vid 1100 tiden idag hemma hos hanna och går och kollar mej själv i speglen och blev nästan rädd för mej själv. Jag har inte den blekaste aningen hur jag sover ibland. Håret stod åt alla håll och kanter. precis som om jag suttit och pillat i ett el-uttag ;p

kom iaf hem från hannisen vid 1300 och sen var det tåget till malmö vid 1430. Fixade lite grejer, sen blev det middag och hanna. (en annan hanna ;p malmö hanna. Ja det får jag kalla henne) malmö hanna. Gott som attans var det, och sen skackade vi lite skit med. och sen ringer chefen. Så då var det ju bara att kuta till tåget. Och då häde det som inte fick hända. JAG SOMNADE! trodde verkligen att jag var i göteborg eller något. För jag kände inte igen någonting. Men sen säger de ramlösa i högtalarna och då tog jag en lättande suck. men ja, så rädd e jag för att somna på tåg ;p hahah!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0