don't play me for a fool.

hann inte skriva alls igår. men nu skriver jag (;
minns knappt vad jag gjorde igår på dagen . . JO juste! TOG AV MIN HÅRFÖRLÄGNING :O Känns galet skönt att ha av den, så man verkligen kan tvätta håret ordentliget. Men det e ändå fet ångest att jag inte har den längre ;p Kör med klipps nu istället. Satt och funderade på det igår . . att jag ska nog inte göra en ny. Mycket roligare om jag använder de 5000 kronorna i USA istället ju. ärligt! Jag e ju trög om jag lägger de pengarna på håret då istället. Kan u få skor/kläningar och massa annat för de istället. så så blir det. Mammsen blev väldigt glad när jag berättade det för henne ;p hehe! "pauline det var ett vettigt beslut" . . (:

Iaf, så imrgon ska jag ju till frisören och slinga håret. Rätt så mycket ljusare vill jag ha det.Många olika slingor. mörka och ljusa. Och sen när jag e färdig på catflash så e det bara att gå till Go With The Flow och köpa nytt hår. och sen hem och pilla p åklämmorna (: mm, kan ju var alite roligare att ha klipps med. Då man kan variera mellan långt och axel långt (: Fast mitt hår e ju lite längre än till axlarna, har växt rätt så mycket under dessa sju månaderna då jag haft hårföäningen.
Nog om mitt hår nu ;p hehe!

vad jag mer gjordet igår. Var hemme och fixade en massa grejer. Slog in en massa student presenter, skrev på kort och sånt där. Sen vid 2130 tog  hoppaed jag på tåget till malmö. Och nu kom hem hem för ett litet tag sen. Sitter här och fundera på vad jag vill göra idag. Evetuellt Swea ikväll, får se om jag hittar något att ha på mej (: hehe



min frukost bestod av en STOR redbull (:



Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0