why, how, when ?

gårdagen då.

Började med att jag skyndade mej till Catflash. Satt där i två timmar och hade lika roligt som jag alltid har när jag e där (: världens bästa frisör salong. Och mitt hår. aah. JÄTTE NÖJD! Ljust och fint (: mm. när jag var klar där så sprang jag coh köpte löshår och sen mötte jag och min älsklings denice (: Och då var det sju självklart SUSHI som stod på schemet!
och det var vaansiningt gott. precis som alltid annars (: Sen tog vi bussen hem till mej då jag började sy och pilla med löshåret. När vi var klara med det så körde vi till rydebäck. hennes mamma hade gjort mat så det var ju alldeles perfekt :)

När vi had eätit färdigt s¨hoppade vi på våra "hojar" (cyklar) och skulle ut och hitta lite björk kvistar. Tog en jävla tid tills vi hittade någon björk överhuvudtaget. Sen fick ju då JAG klättra upp i trädet och klippa ner några ;p då björkar inte har några grenar långt ner på barken.  Jag lyckades till och med smutsa ner mej, men denice tvättade mina byxor så det var inga problem (: hehe!

                                                                    Sen gick kvällen bara ut för efter det . .


Jag e så glad att jag har lärt känna denice, har gått fort men vi klickade direkt. vi kan verkligen snacka om allt. Tack så mycket babe!


KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0