Maybe I should get some help.

Denna dagen har varit en skit dag. Men jag kunde väl inte förvänta mej mer av denna dagen. Denna dagen suger och det kommer den alltid att göra.

Inte för klänningen eller något sånt nu, men klänningen strödde väl lite mer salt på såren.Så, nu efter 20 minuter så har jag lugnat ner mej och hittat en ny auktion som jag har börjat budat på som avslutas på lördag. Får hoppas att internet e på min sida då, och klänningen med ;p åååh, vill ha den så gärna!
Därför jag blir så sur ;p haha! inte lätt att ha alla pommesen på tallriken alltid. jaja.

Imorgon komme rjag inte ha en ända lugn stund. Ska till tandis i malmö imorgon. Vilket förmodligen kommer ta ett tag, och det tar ju inte bara 15 minuter att åka dit heller. Där kommer jag väl spendera större delen av min dag. Att ligga i tandis stol. Sen e jag bortbjuden på kvällen. MEn kommer förmodligen komma förfest /; kommer nog komma hem från malmö vid 1730 och ska vara där 1800. Måste hinna duschen och allt som hör det, fixa håret. hitta en fin outfit, sminka sej och ta sej till stället. Måste klämma in och köpa en pressent till min vära vän imorgon med. hm, har bli tajt. Men det löser jag.

Jag har förresten hinnot vara på körskolan idag med, mm! super nöjd (;Kommentarer
L

Jag tänkte säga som svar på din komentar att vi verkligen SNART SNART får ta och ha vår Sushi-dejt !!!

;D

2009-03-05 @ 23:10:22
http://bebbans.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0