Svar till min kära vän Wah:

Wah (Vinnare av öltävlingen) om You must confess: 

                          hahaha full som en kastrull, var jag verkligen de? jag flummade rätt mkt ;) men jag hade fett skoj! Du är  verkligen sjuk, vid halv 4 sa du att du skulle gå hem genom skogen själv :S tur att vi körde dig hem till slut!


Svar till min kära vän Wah:

Wah, du visste ju knappt ditt namn. sen sa du ju vad efterrätten hette tre ggr. HAr jag hört från en säker källa (binisen).
Du trodde att en vin"hylla" vart en pall som du skulle stå på när du borstade tänder. Så jaa. Ett säkert ja där ;p
haha, asså jag e en lite tuffing. Därför jag sa det ju (;  men tack så mycket för att ni körde mej ;p haha!

och "Vinnaren av öltävlingen" äe. Nu ska vi få fram e bild här. Ja. Här ser vi då tydligt att jag har en öl i min hand. men det har icke wah. Om jag hade haft en till bild så HADE ni sett honom med en öl i handen. Men då hade ni också fått se att han spillde halva (överdrift) ölen på sin fina skjorta. men Ja, hur ska jag bevisa detta? För wah var ju så full ja, det låter ju faktiskt helt rimligt att han spillde halva ölen på sej själv.


Men du, wah. Passa det !! Solen har kommit fram nu, och värmen börjar smyga fram väldigt sakta med säkert. Så snart kommer jag springandes på kullagatan med en vattenballong. Och då . . Då råder jag dej till att springa min vän (;Kommentarer
Wah

Pauline, hörru det var faktiskt förrätten! jeeeo ofta jag trodde det var en pall ;) du är gullig som har tagit fram paint! detta blir seriöst som attan :) pauline, vi borde filma det nästa gång så slipper vi tjafsa. Då kan alla som läser din blogg se att jag vinner hederligt och Rättvist!!! jag kan se det framför mig redan, du är genom blöt och jag står där helt torr på kullagatan (:

2009-03-18 @ 22:16:55
Simon

Fasen där satte du honom på plats, vår lilla kines!!:PVi står asså kl 23.30 och lagar mat jag o wah! Just nu så vispar wah, så snart kommer grannen in o skäller ut oss! hahaha!

2009-03-19 @ 23:35:37Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0