to love or not to love?

När jag satt på bussen idag och läster metro så kom jag fram till sida sju. sidan där folk mailja rin artiklar och sånt. Lästen en som jag tyckte var väldigt bra som hetter "Älskar - älskar inte . . ."

"Jag undrar om man alltid kommer att älskar varandra. Om det alltid kommer att vara så att man har en liten känsla kvar för varanda, när ett förhållande tagit slut. Alltså, nu mena rjag inte att man skulle ha känslor kvar för vem som helst. Utan den som man älskat. Jag tänker mycket på mig och mitt ex. På våra bra stunder. När vi satt och sa till varandra att vi alltid skulle älska varandra, alltid ha känslor kvar. Att det inte fanns någon som kunde ta dne platsen.
Jag tänker mycket tillbaka på våra fina stunder. På när vi låg i sängen och myste, när vi firade nyår tillsammans. Det var riktigt lyckliga stunder. När vi myste ner oss i sängen en hel dag för att bara glo på tv eller filmer. Alltså, ingenting sexuellt här inte, utan när man bara myste med varandra och verkligen kände att "Fan vad bra det här är, fan vad jag älskar dig". Och när vi sa: "du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i mina tankar vad som än händer".
Var det bara ord eller menade vi verkligen det ?"


Egentligen, helt ärligt. Det e ju en jälvigt bra fråga.  Kommentarer
Isabelle

SÅÅ HET HEADER DARLING!

2009-03-12 @ 21:54:29
http://isobel.devote.se
binis

den läste jag med minsann ;P

2009-03-13 @ 21:12:47
http://binis.webblogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0