otur eller klumpighet?

det här med att man inte ska springa på badhus. Det e en bättre varning än vad man tror. Jag har dock inte varit på badhuset, men jag har stått i duschen.

När jag står och duschar så ringer det i hemtelefonen. Jag vet vet inte varför men jag får för mej att edt e jätte viktigt. Så jag springe rut från duschen och in på mitt rum, och så halkar jag SJÄLVKLART på golvet, så jag flyger rakt in i mitt soff bord. Och typ mosar mina smalben in i bordet. Aj, där satt jag ocks tjöt som ett litet barn. Och ingen va hemma. men mamma ringde igen, det vr hon som ringde på hemtelefonen. Missade btw samtalet när jag for rakt in i bordet.
ja, när mamma ringe rigen, så svarar jag och bölar som bara den. Och mamma blir skit rädd. Men det gjorde ju faktiskt ont. men där satt jag på golvet och tjöt som en liten snorungen som har blivit rånad på sitt godis.

Och nu sitter jag bara här i min soffa. Det var ju int eheller bättre att jag använde mej av min hand när jag trillade. näe . . För nu gör det 100 ggr mer ont i handleden. buhu. Denne veckan har jag lyckats få 12 blåmärken, e det otur eller e jag bara klumpig?

Ja nu vet jag iaf att man inte ska försöka svara i telefonen när man står och duschar.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0