You must confess

hej och hå allihopa.

Gårkvällen vart super trevlig (: Krille erbjöd sej att köra. Så det tackade man ju inte nej till. Vi kom till wah vid ca 21 tiden, och redan då så var Wah full som en kastrull. HAde fått höra saker osm han hade gjort ;p haha! Så söt han e.
Lite senare på kvällen så fick vi lite entertainment av två av wah's kompisar. Sång och gitarr spel. Sjukt duktiga vart dem!!

Kvällen gick och det blev öl-tävling mellan mej och wah. Den som drack upp sin öl först vann, och förloraren fick springa upp och ner för trappan fem ggr. Och wah vann! hahah, jag var helt säker på att jag skulle vinna. För nu på sensate tiden så ha rjag blivit en rikgt öl drickare. Väntar bara på öl-magen. Men ja, han tog mej med en klunk. så det blev för mej att springa upp och ner för trappan fem ggr, sjukt ansträngande ;p Lite senare så kom en tjej fram till mej och började berätta en massa saker som hon hade fått höra om mej. Och jag blir så jälva pissed asså. Varför i helvete snackar så många människor en massa crap här i hbg? jag fattar inte asså. Jag försökte övertala henne om att det hon hade fått höra vart skit snack. Men jag vet inte rikgt vad hon tror. Det e synd, för hon va jätte trevligt och jag ville inte lämna det med att hon trodde att jag vart en idiot. Men jag till slut lämnade samtalet med "jag e på fest och firar wah's födelsedag. Så jag tänker tyvärr inte sitta här och disskutera detta, tyvärr asså!" Sen vart wah hur gullig som helst och satt där i en halv timme till och försvarade mej. Gullunge!

Men om man ska sammanfatta kvällen, så vart dte supe rbra (: jag vart nöjd iaf ;D hehe!


födelsedags grisen (:

Har e väl inget fel haha ;p

mhm, upp till bevis.

och här ser ni mej förlora ;pen väldigt söt och trevligt tjej (:Kommentarer
krilleman

MEGAKUL, 5 av 5 toasts :p haha sällskapet iaf (;

2009-03-15 @ 17:15:44
Anonym

sööötnos :D

2009-03-15 @ 23:33:33
http://sanija.blogg.se/
Wah (Vinnare på öltävlingen)

hahaha full som en kastrull, var jag verkligen de? jag flummade rätt mkt ;) men jag hade fett skoj! Du är verkligen sjuk, vid halv 4 sa du att du skulle gå hem genom skogen själv :S tur att vi körde dig hem till slut!

2009-03-16 @ 19:02:36
uliaPERSSON

Åh, vilket fint hårband, vart har du köpt det? Puss

2009-03-19 @ 22:06:55
http://labellavitaa.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0