Helsingorgshem!Nu har jag anmält mej på Helsingborgshem. Om jag har tur så har jag en lägenhet till början av nästa år. Hoppas Hoppas Hoppas (:


måste måste måste . . Plugga drinkar!Zombie.

När jag gick och la mej idag? scha, sju på morgonen! vilket betyder att jag e jätte törtt just nu.

Igår var det barrunda med ett stort gäng. Vi alla möttes upp på Hampan och sen drog vi vidare till Bishops. Fast vid 2100 tidne var jag tvyngen att lämna för att gå till jobb. Binisen var snäll och följde mej och blev även min första kune i baren (: hehe, japp jag jobbar som bartender! Världigt roligt faktiskt, och tiden gick så fruktansvärt snabbt. JAg slutade vid 0300 och då tog jag en taxi ner till tempel och mötte upp lite folk. Och sen begav vi oss neråt i landet. Nör vi väl var framme så hade klockan hunnit bli 0500 och då hade de ju börjat servera frukost på McDonalds så jaa, vi var ju tvungna (: Sen var det kudden som kallade vid 07 tiden. Vaknade upp idag vid 1300 tiden och då var det fika på stan som gällde och sen tåget hem vid tre. Slumrade till på tåget lite. Jag e alltid så rädd för att somna på tåg och bussar och sånt. Tror alltid att jag ska missa min hållplats ;p Men väl inne i hbg köpte jag blommer till mammsen och sen åkte jag hem.

Och nu sitter jag här, och trött som en . . ja jag vet inte vad. ska slå p åen film nu snart tänkte jag, eller kanske åka upp till binisen. ja jag får se. (:Champange with my real friends!

Går dagen var galen. Jag hade verkligen jätte trevligt i lägenheten med alla mina vänner!
Det var några som ringde i sista minuten och avbokade, och dte gjorde att jag blev jävligt irriterad/ledsen. På vissa fick jag se en sida som jag aldrig mer vill se igen, och överväger lite vänskapen. Tycker det e så jävla mesigt när maninte kan gå på en fest bara för att ens kille inte ska med dit eller för att man e ovän med en som ska vara på festen. Ja, nu vet vilka ni e. Överväg det och fråga er själva. Var det en bra ursäkt! Ljug istället att ni mår dåligt då, usch för er!
Tacksam för de som hörde av sej till mej iaf, med sånna ursäkter som jag kunde förstå . .

Iaf, tillbaka till gårdagens fest (: Jätte trevligt! OCh tack alla för alla fina saker ;D Blev jätte glad för allt, jätte fina och kreaktiva saker (: haha!

Alla började trilla in vid 1900 tiden, och sen var det mat som gällde. MUMS! tackså mycket mamsen, som hade stått och lagat mat hela eftermiddagen. Alla tyckte iaf om det (: Efter vi hade ätit så begav vi oss in i lägenheten igen. Alla mina favoriter var där igår. uuh! Binisen, hanna, emelie och belle. ni  e bääst! vet inte vad jag skulle gjort utan er. ni får mej att le hela tiden! loove you guys (: 
Vid 0000 drog jag, malin babe, och belle och mötte upp malin kompis DJ'n som skulle spela i malmö på HIPP! dö skönt att få skjuts till malmö. Väl framme i malmö på HIPP så var det lite drygt, men den drog vi in i house rummet och då rullade på , hade skit kul (: Kvällen KUNDE ha varit bättre, men de kan de flesta kvällarna alltid varit. men det var rikt trevligt. Tack mina vänner för ALLT igår :)          


e jag lik min mamma tycker ni ? (: haha! näe, jag e faktsikt adopterad. 

Och kvällen avslutades i malmö (:just at that time . . . I thought that everything was possible

My Question?
Is it . .


i wish that just you and me were living on a deserted island


Det e inte så avslappnande att kolla på The Hills /; Det verkar som om jag e så insatt i det hela så jag börja gråta för minsta lilla. De som har sett de senaste avsnittet som e på Mtv.com
liten diskussion då:

Jag tycker att det e jävligt starkt av Heidi att be LC om att komma på böllopet. Man märker verkligen på LC att hon har gått igenom mycket, på sättet som hon pratar på. Hon ha rmycket bra att säga. MEn sen att spencer ringer tll LC och säger förlåt, vi alla vet att spencer e kall hjärtad. Och det e han för att han vill vara det . .


Det bästa Lauren någonsin har sagt i the hills e ju "Love is not a maybe thing"


fest fixarn!


usch ja! Det e inte direkt min plats kan jag säga, jag tycker bar mycket b'ttre om att bli bortbjuden än att fixa fester själv har jag kommit fram till. Jag tål inte all den stress som allt med att fixa fest har ;p Eller om någon fixar en fest till mej och inte frågar mej någonting. Hallå vänner, överaskningsfest för mej närsta år okej? :D haha!

näe, nu ha rjag fixat lite iaf. Hoppas alla får plats i lokalen nu bara. men det löser sej alltid (:
nu ska jag sätta på ett avsnitt av the hills och slappna av framför det med två knäckebröd och ett glas mjölk.eller juste, måste hitta något att ha på mej imorgon ikväll. Annars blir det en runda i stan imorgon. har dock handlat så mycket på senaste tiden. Så hoppas jag hittar något i min garderob (:Snyggast på balen!

min snygga vän hanna på balen (:

See yah!

Ikväll blir dte att se fotbollen på tivvan (: Uppdaterar med bilder sen!


The start of something new

Yes mina med människor (:
Nu har vi väl säkta men säkert säga att min otur håller på att vända. Jag älskar allt som har me livet att göra just nu. Och dej skiter jag i (: And im damn proud over it!

jaa, vad händer nu då?
Ja jag fyllde ju år i söndags. Sjukt gott! Men jag blev lite besviken också, men åkte till emelie på söndag kvällen och hon gjorde mej glad igen! gillar den tösen galet mycket :D
Blir ni också ibland sura när ni inte får det ni vill ? jag brukar alltid planera vad jag ska få, och jag brukar också få det (bortskämt jävel) ja, men lite hallå liksom :p Blev iaf duktigt glad för pressenten som jag fick av mamma och ringarna som jag fick av min syster :) mm, vidare till annat . . På senaste tiden så har jag också lärt känna malmös gator. Va där som skrivet i fredag och även igår. Alltid när jag åker tåg så känns det som jag åker utomlands. Så det var ju lite ruttet när man tog tåget i morse och kom till sletna helsingborg ;p men naaaaj, malmö igen på fredag SKÅNETUREN @ HIPPWhen you change someone.

igår hyrde jag då två filmer. jag och mamma stod och velade i videobutiken.
Jag ville se Zodiac och mamma ville se en annan film som hette "nätterna vid havet". Så stod och diskuterade det så länge att han som stod i kassan sa att vi kunde ta två och bara betala för en. Och där stod ci och snackade lite, sen kom vi fram till av vi både va rumäner. så då fick vi ha filmerna lite längre ;p hah!

Galet ändå, bara man e från "samma" land så får man lite bonos! haha, som när jag åkte taxi en gång, så kom vi fram till samma sak, satt och snackade lite och sen när jag skulle hopp aav så fick jag ett personal kort på 22 22 22. haha, mm (:
iaf, den här filmer "Nätterna vid havet" FRUKTANSVÄRT BRA! och som jag grät. När blovkan var 0000 så låg jag och stor böla. Kanske inte ås jag ville börja min födelsedag. men vafan, SJUKT BRA FILM! rekomenderar den (:(:Både psykiskt och fysiskt.

sitter här och sitta på reprisen av robinsson. Såg nyss när Jarmo trillade ner från stegen och fick ett jack i huvet och bröt ena fingret. Och sen senare på dagen så kommer han gåendes tillbaka på stranden. Sjukt imponerad av den gubben! Både starkt fysiskt och psykiskt.  Jag hoppas att han vinner!
äe, börjar bli gammal väl

nej, jag orkade inte. Nu sitter jag hemma i soffan med chips och två gyr filmer. uuh, kommer somna gott inatt!
Kan tänka mej att typ ingen kommer läsa detta inlägget ikväll ;p Hoppas ni har kul iaf!


orkar jag verkligen detta?

Nu sitter jag hemma hos malin. Ve gjord och allt. Men frågan jag ställer mej själv hela tiden e "orkar jag verkligen detta?" haha! asså gårdagen tog på mej. Jag har ont i hela kroppen och går runder och suckar och jäspar HELA tiden! ärligt så hade jag kunnat somna nu på direkten. men då ha rvi en annan grej. Det e lördag. Ja, jag vetifan. blir väl tidig hemgång ikväll. uhh. Nej kom igen PåL you can do this! haha, eller kanske inte? . .

moving on,

Var inne i helsingborg så sent som vid 1300 idag. Då ringer jag emelie för jag ville ta en bit mat, men emelie skulle ju klart duscha och allt det dära. Så jag åkte hem till henne i stället. Somnade nästan framför hennes dator, men sen lekte jag lite med hennes katter istället ;p hehe! Etfter ett tag beger vi oss ÄNTLIGEN ner i stan igen.
Och vad skulle vi då äta, SUUUSHI! haha, inte emelie. Hon åt kina mat. Men ja, hon öter ingenting som kommer ifrån havet. Men jag fick henne ändå till att prova en sushi but, fast då spydde hon nästan! haha, klenis ;p


Take me to the PARTY!


nuue roollar jag iväg till malmöö.s-s-s-s-s-suuuperstar

yoyoyo!

idag vaknade man med malin i sängen, hah! På direkten så drog vi upp varsin laptop i knäet ;p Vid 12 tidne åkte vi ner i stan då jag skulle till Catflash för att sätta i tre slingor (: Det e alltid lika kul att gå dit, Katta, hon som sätter i hårförlängningar där. Hon bara älskar mitt hår ;D heh! färgen och jag har tydligen ett ideal hår för extencions och sköter det jätte bra ;D hehe, jag tycker inte att jag sköter mitt hår så bra, men ja tydligen så gör jag det (;

Efter dej så tog jag och malin bussen hem till henne! No dout BOMB NEDSLAG på hennes rum, äe jag blev ju så frustrerad så jag började städa! haha, jag kan inte vara i ett stökigt rum för länge, för då börjar jag att städa. Kul för malin liksom (; Efter någon timme så trallde jag hem och nu har jag precis kommit ut från duschen. Ikväll så bär jag av till malmö för att äventyra lite (:- du hade passat här pål :D

igår ringde hannisen mej, eller ja vid 02 00 idag. Helt glad ;D haha! Aspackad var hon. Och helat tiden sa hon "FAN VAD UD HADE PASSAT  HÄR" uuh, fan vad jag saknar henne. Och fy vad jag e sur på min pappa. isch!

Hanna babe, DU E BÄST :D
Oboy det var dte värsta! HAHAHAHA

Ikväll blev det pyjamas party med malin. Både hon och jag sitter här i min soffa med varsin laptop i knäet (: haha, vi laaanar! näe, det gör vi inte, haha kollar på fråga olle på malins dator just nu, vi ska ha skullat sätta igång en film nu de senaste två timmarna, men vi har hela natten på oss då ;D hahhah
Ramlösa City

Igår var en dunder kväll (:

Jag och sabina körde ner i stan vid 2000 tiden, stannde vid friabad och började promenera in till city.  När vi går vid fria så blir binisen helt förvirrad och börjar leta efter BK, och jag fattade ingenting. Dock har iv kommit fram till att vi har så kul ihop för att jag fattar aldrig vad hon menar och hon fattar aldrig vad jag menar! haha, har alltid lika kul när jag e med den skiten :D jaa, vi fortsätter att promenera in även om binisen var helt borta och snackade om BK.
Väl inne i stan så sätter vi oss på mezo. Jag hade gnällt om tzatzika hela kvällen, så var tvyngen att ha det, men när jag väl fick det så var det inte ås gott länge, Jag köpte även en sån Vitamin dricka som typ alla dricker nu. och ööh, det va rju inte go :S eller jo den var go, men det smakade som billig oblandad saft. så inte mer!

Sen kom även fosse till mezo. :D Ett år sen jag såg honom sist, även om vi snackat om att jag ska komma upp till gbg så har det inte blivit av. Så nu när han hade vägarna förbi skåne var vi tvugna att träffas ju :D Efter en kort stund begav vi oss bortå. Vi sänkte några kalla, och stannade där i typ 3 timmar, sen begav vi oss vidare.
Sen vid 02 tiden så kom en kompis till sabina och hämtade oss. haha, vart ska du "Ramlösa City".
Jag vet inte men det känndes så rätt att säga ramlösa city. På grund av ölen så kunde jag ju inte sluta skratta åt mej själv heller. haha, for runder som bara den i baksätet. hahah

Fy vad gårdagen var rolig :D Skadat, har ALLTID roligt nät jag e med sabina. Skrattar nog mest när jag e med henne (:


Här försöker binisen hitta BK, hahaha !GIVE ME!Super cool fjäderväst, GE MEJ!
Den kostar dock skjortan
JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄN!


HANNA KOM HEM!så vackert!den där dagen.

Idag har det varit en rikgt söndag. Alltså, lika bakfull som jag var full igår. Åh, ja . .  efter 2 brustabletter och 2 ipren så har jag fortfarande ont i huvet. Och jag ska snart lägga mej i mina nybäddade säng. myyyss. men innan det . .

Emelie kom hit vid 15 tiden, och dte bästa av allt var ju att hon hade chips och cola med sej. DET BEHÖVDES!
lite kul med sällskap med och snacka om massa skit!

haha, så här har hon skrivit i sin blogg
"haha, polly är en jävla crazy lady som trillade på tempel igår. skrapat upp knäet. lyckat! och sen är hon ju inte frisk som skickar en bild på chipsen hon vill ha. i stället för att bara säga vilka det är. but i like her anyway!"

haha, mm! thats me (; Vid 16 tiden så cyklade vi till pizzerian här i Ramlösa, har inte ätit där på säkert fem år. Och det såg ju förjävligt ut där, och där var en av alla i personalen som var trevlig. Men ja, nu kan jag vänta fem år till tills jag åter där igen.

Skåneturen.


Igår gick jag upp vid tolv och åkte till väla på direkten. Var ju tvungen att hitta något att ha på mej på kvällen ;p Mötte hanna på väla och lite senare kom även emelie. Efter många ryckande i kläder och provande så hittade jag till slut en klänning :) Som jag kommer använda många ggr i sommar också. Alltså en fin sommar klänning, så man både kan ha ute på klubben och på en vanlig grillkväll. mm (; hehe! Sen köpte jag även en eyeliner, och en jäääätte go smoothie!

När vi var klara hade klockan redan hunnit bli 1700. Så det blev att köra hiiim. Fixa lite grejer sen var det då tänkt att jag och emelie skulle festa. men hittade ingen rolig förfest så vi droog ner till lägenheten i norrahamnen. Vi drog en rätt så bra förfest där endå, eller hur emelie :D haha!  Slänge i oss ett par öl och spelade rätt så många fåniga kortspel ;p HAHA! Vid 0030 begav vi oss in mot stan, först mötte vi upp björn och sen var det SKÅNETUREN på tempel som gällde.  (: Så gled in där. och sen gick det ju bara ut för. ett par öl, ett par shootar, P2, champange ;p hehe! Jag trillde tydligen där inne med, har värsta skrapsåret på knäet. Så något måste ju hänt ;p mm. Sen kom jag hem vid 05. HAde en fruktansvärt trevligt kväll igår :)
cash is king, they say!

Okej, mina vänner! jag kan meddela att jag fått jobb. Känns skönt. Men det e inte rikgt det jag ville, men vafan jag kan väl inte vara kräsen nu. Det e ju pengar iaf. CASH IS KING!  Idag mår jag lite bättre det brinner fortfarande lite om mej, men jag apllar helt enkelt inne. kommer förlja min egen vilja nu.

jaja, vad händer annars, inte mycket! hehe, sitter här och kolla på vänner medans jag stressar upp mej för en massa. Ska snart köra en runda. Ska först bränna en skiva så jag kan pumpa lite musik.
Äe, im out for now. åter kommer senare ikväll!Hon säger att hon har varit i helvetet och vänt. Men jag tror att en del av henne blev kvar där . .


Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck och håkan hellström om tycker jätte synd om mej själv. Bölar så stressad jag e över allt, och då kan man fråga sej vad allt e ? jag vet inte. Pallar bar inte vikten som ligger på mina axlar just nu. Alla förväntar sig så mycket från en. Men förlåt för att jag inte kan uppfylla allt.
 Jag burkar alltid få höra "Du ler ju hela tiden, och e glad hela tiden. E ditt liv perfekt" näe, det e det inte. därför sitter jag här och bölar nu. Jag mår iaf lite bättre när jag tänker på att pappa e hemma. E nästan lite sugen på att åka ner till lägenheten i norrahamnen och kolla på en film med honom. Orkar inte sitta här och skriva på min mongo sega dator som jag hatar. Pallar inte heller sätta mej på bussen. Och lucca e också där nere så pappa kan inte hämta mej.
Och nu gick mitt armband från den rumänskakyrkan i sönder med. kuul, känns ju bra att gud e på min sida.
Detta har varit en riktigt pissig kväll . .Xena krigarprinsessan!


it just that,en gammal go.haha, en gammal go bild på mej och binisen. Tror att denna e från 06 faktsikt ;p haha!
Vi ser typ exakt likadana ut som vi gör idag ;p haha!


gör det lätt.

Idag när jag skulle göra middag så kände jag faktiskt att jag saknade mina kockar på fredagsgatan lite, och deras goa mat från igår. Istället fick jag värma en äcklig varm rätt, öörk! Åt inte ens hela klarade verkligen inte det. Men sen kom jag ju på att jag hade mina sånna drinkar som ersätter en måltid. Så fick bli en sån istället. mums (: De e väldigt goda faktiskt. De e dem från Naturdiet, smak choklad. mm, gott! (; OCh mätt blev jag ;p hehe


tummen ner


Tummen upp!


fredagsgatan

Denna fina söndags kvällen spenderade jag på söndags gatan. Efter en lång dag med passning av ralle så vid 19 tidne åkte jag dit. Känns som om det har blivit som en liten grej att kolla wipe out där var söndag ;P hehe!
Idag bjöd Jens och Björn på go mat mad. Kyckling vingar ocg ungsstekt potatis. IN DEED!
Gotti gott gott, det satt precis där de skulle. Nu sitter jag här och väntar på att jag ska bli trött. Har lite ångest över att jag har körlektion 0730 imorgon bitti /;


här e björn och jens igång med middagen ;p


take me home!


igår var det fest hos bellebabe (: Hon fyllde ju år i tisdags så d åvar vi ju tvungna att fira henne :D
Jag kom dit två timmar tidigare så jag kunde fixa hennes hår. glamiga sexiga loockar :D uuh! Fast på dirket när jag kom dit så fick jag ställa mej i köket och fixa lite med maten, haha! och min palts e verkligen inte i köket, men hacka grönsaker kan jag :) mm, det e sant!

Sen fixade jag hennes hår (: Vid 1830 började folket trilla in. Och då blev det packet öppning! många fina saker fick- Jag satt personligen bara och väntade på maten hela tiden! haha, hade inte ätit något på hela dagen. Och sen när vi fick maten, aaaah! MUMS! eschiladas (stavning?)  jag alskar typ tacos och det e ju inprincip samma sak. Det och jag mycket av iaf. Och jag blev propmätt :) Sen böjarade vi med några supar visor också!

Jag fångade en sup idag
men supen gled ur näven.
men lika glad e jag för det
men gladast e nog levern.

hahahah, jag satt mest och skrattade hela tiden! vi hade ca 10 st, men jag minns inte de andra så bra ;p
När jag satt där med min öl, så kom jag fram till att jag var den ända som drack öl där. Alla tjejer sa "men ööh, varför dricker du öl" jaa, för att edt e gott? haha, jo. men jag e väl en öl människa.  Sen gick mina byxor i sönder med, knappen trillade av, e jag för tjock eller? :S nääääedå, men håller jag kanske på att få ölmage?! näääääedå. Det hålle rjag inte på att få, det var fel på knappen sa dem, så jag fick en ny ;P hehe!

Vid 00 tiden så sprang vi till bussen för att åka ner i stan och då splittrades vi på direkten. Jag blev själv som vanligt, haha, så jag mötte upp björn! Vi gled runder lite sen tog jag bussen hem redan vi 02 tiden och somnade gott i min säng :)

knowing

nu drar jag helgen här då, först fredagen sen lördagen ;pI fredags så var det bara en luuugn kväll. Åkte ner i stan vid 1800 tidne och mötte upp binisen och Louise. Hämtade våra biljetter på bion sen hoppade vi på bussen ut till BK på väla (; Där vi även mötte upp josefine.
Jag faktiskt aldrig gillat BK så värst mycket, men i fredags så vart det super gott! kan ha varit för att vi fick det lite billigare med ;p hehe! ohyes!

När vi hade suttit där i ca 2 timmar s åkände vi oss klara ;p Som tur var så hade josefine kört dit, så vi körde in till stan igen. Innan vi gick in till bion så var vi tvugna att springa till TH för att köpa lite goodis (; SAbina tyckte att hon var jätte nyttig för att hon köpt nötter och inte godis som oss andra ; jätte nyttigt sabina! hehe!

Väl inne på bion så stod jag och sabina och raggade lite i "baren", haha! Vi e rätt så duktiga på att underhålla folk visst e vi ;p hahaha !

Sen till sluuuuut så kom vi in på bion ;p Knowing hette filmen som vi kollade på. Nicholas cage var med i den så det va rju givet att det skulle vara bra. Fast jag e väldigt besviken p åslutet faktiskt /;
Efter bion så gick jag och binisen ner till stan i ÖS REGNET och tog bussen ;p
colan e lika stor som hennes huuuve! haha, orka rinte!


där har vi då en vanlig stor cola, och en JÄTTE stor cola ;p hahaha


our story. our words

Nej jag har ingen tatuering ;p Många tror dock att den tatueringen e intatuerad på min rygg ;p men icke. Hade tråkigt en natt för typ två år sen, då jag fottade lite och då målade dit den ;p Många som också tror att det e en skärmsläckare eller någon model bild, alltid kul att höra sånt ;p MEN NAJ! Min rygg (;

Just nu så sitter jag här i min soffa och halv gråter till Freedom Writers. Sett den en gång tidigare. Och den e magiskt bra. Baserad på en san berättelse. Där av blir det mer spännande. om ni inte sett den måste ni se den !!

Nej, nu ska jag ine sitta och skriva här utan återgå till filmen. Hej på er!


gadda daj !Hey y'all !

Igår somnade jag redan vid 2000, galet tidigt :S börjar bli gammal? haha, jo!

Annnars på dagen så mötte jag upp emelie i stan. Skulle följa med henne till House Of Pain. Då hon skulle tatuera sig (;
Svalan som hon gjorde på handleden blev såå snygg. Och jag blev själv jääätte sugen och hajpad över att tatuera mig. Så nu har jag äntligen bestämt en tid :D 1 juni kommer jag lida och var aoerhört nöjd!  längtar sjukt mycket :D


Emelies fina tatuering


Och här är min ena, ska fylla på med en till nu :D


tack du !

mådde lite bättre när jag fick denna kommentaren i mitt tidigare inlägg ;p

L  om vart är världen påväg?:

Ska åka till USA nu om två veckor, men har fått besked av utrikesdepartementet att det är på bättringsvägen! .. Det är ingen fara, tänk bara så många som dör i malaria varje dag? , men ingen gör något stort utav det?!, ni kommer helt klart kunna åka till USA! , och det kommer bli skit kul! Enjoy! :D
Nu behöver jag inte vara jätte paraoid längre ;p haha  !


vart är världen påväg?


Jag är verkligen jätte paranoid änr det gäller svinfluensan. Jag e verkligen jätte rädd. Jag är fortfarade rädd för fågel influensan ska det kommer mer nu ? Jätte många flygplan kommer att bli inställda och jag har många vänner som ska till utomlands i sommar nu. Finns en chans att de inte kommer kunna åka dit. eller i värsta fall inte kunna komma hem.
Om det e så att man får feber när man är utomlands då blir man pekad som ett fall på direkten. Och sätts i karantän.
Förmodligen så har de förstorat upp det, eller så e det verkligen såhär? Man kan ju aldrig veta, median borde ju inte veta så fruktansvärt mycket och därför förstorar de upp det som värtsa saken.

Antal dödsfall verkar inte vara så klart. Vissa saäger att 100 st har dött andra säger 20 st. De som är mest kapabla för att få den här sjukdomen är ju gammla och små barn. Då imunförsvaret inte är så bra som t ex en 30 åring som e färdig växt och mår bra.

Nu är till och med vår USA resa ute på tunn is. Och det e verkligen tråkigt! Tycker verkligen synd om min mamma om den blir inställd. Men jag är väldogt rätt för att åka dit. Väldigt! Men sjukdommen kommer ändå bara närmre och närmer. En man i danmark sägs ha det. Och han är precis hemkommen från USA. En Kvinna uppe i stockholm sägs ha det. Men det sägs också att hon har tillfrisknat. Så man är inte rikgt säker på henne. Men hon var också precis hem kommer från USA!
äe jag blir ju bara så rädd. Som malin sa idag.
Ska man inte kunna ta på några handtag, ska ma inte kunna skaka hand med någon. Ska man ite göra någonting? :S Ta i pengar. ALLT! Galet detta! och jag e som sagt, jätte rädd och jätte paranoid!belles dag (:

HAr verkligen inte haft tid till att skriva idag. har varit igång hela dagen känns det som. Men när man nu tänder tillbaka så e det itne så mycket jag gjort ändå. Fika med min älskade belle i stan ;D Som fyller år idag. GRATTIS ÄLSKLING!
Så det var jag, malin och fannie som fikade med belle babe. Jag och malin lackade lite på varann ;p haha! bra att vi kan skratta åt det sen iaf, som ett gammalt gift par? eller vad säger ud malin ;p hahah!

Efter fikan så gick typ alla, så jag och belle satt kvar och snackade en massa. Alltid lika kul att träffa min belle babe ;D hehe! Sen gick vi runder lite på kullagatan och kollade i mobilaffärer. Så jag ska köpa en ny nu. Så fort jag har fått solt min äskliga samsung. Inget riktigt fel på den så väl, me jag har tröttnat på den helt. Och touchen, vill ju bara kräka på den! me det kan jag ju inte göra, för då blir det inte såld. Även om det e en SAMSUNG TOUCHWIZ GOLD! mm, guld e den! Så jag får nog iväg den rätt så lätt (:

Nu e det the hills som gäller!!Heidi Montag och Spencer Pratt hotas av svininfluensan


De nygifta the hills paret, Spencer pratt och heidi montag har nu blivit hotade av svininfluensan.
Efter deras bröllop förra lödagen så åkte de till mexico. Vilket man inte kan tycka var en så bra idé.
I Tisdags så ringde Spencer till ett radio program i LA och berättade att han och heidi har fått isolera sig på sitt hotell rum och får gå runder med munskydd hela tiden. Hm, inte den smekmånaden de hade önskat kan jag tänka mej.

Egentligen så vart det meningen att MTV-teamet skulle ha följt med och filmat hela smekmånaden som sista avsnitt i the hills. Men där blev planerna ändrade. Spencer och heidi har frågat MTV om en ny smekmånad, till Fiji , men mtv funderar fortfarande på detta.

T-T-T-Totally Dude

Vad upp alla hundar ?

Nu sitter jag här och e seg som en gammal ostbåge. Och läster lite körteori och lite i en annan rolig bok "Dumpa honom-han vill faktiskt inte ha dej". Vädlgit bra faktiskt. Den e inspirerad av Sex And The City. och det jag gillar med boken e att det talar till en, och att det inte bara står e jävla massa text rakt upp och ner som man inte fattar någonting av.
Men denna boken kommer vara färdig läst snart, så då kommer jag förmodligen vara lite smartare och komma med en massa citat ;p

Idag har jag annars varit en sväng i malmö hos tandis. Känns som om jag e där jätte ofta nu, men det e ju bara bra (: Efter det så tyckte jag att jag var värd en lite shopping runda. MEn hittade verkligen ingentig, borde väl egentligen spara pengarna till usa. TRE veckor i staterna, ni e väl avensjuka? (:

det tror jag nog att ni e! Men nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det ansikts mask och smölja in mej i min urgoa lotion från victoria secret (: muums,


Hold on.

igår var det änu en lördag på fredagsgatan. Lika trevligt var gång. Jag och sabina kom dit vid 2000 tiden, och där efter började det trilla in lite fler (; Jag skrattade så sjukt mycket igår, och fattade så lite. Denna gåtan stod på björn och jens whiteboard tavla

- Det e 9 st bokstäver.
- Det e mäktigare än Gud
- Det e onskefullare än Djävulen
- Fattiga har det.
- Rika behöver det.
- om du äter det dör du.

Det tog säkert två timmar för mej att komma på det. Och då kom jag inte på det själv, fick väldigt mycket hjälp. Ordet nämdes nog 20 ggr innan jag fattade att det precis var det ordet som han sa. mm, nu får ni klura lite ;p hehe!


Efter att vi käde oss färdiga hemma på fredagsgatan, sabina var go och alla andra med. Men det var kul för engångs skull så var binisen mer berusad än mej och jag var go på det. Så tänkt lite då (; haha, det kändes bra!
Då begav vi oss ner till stan en sväng. Jag tog dock bussen 0215. Skönt att ma känner någon här i ramlösa. Gick in till typ min granne. Eller ja, inte rikgt granne. Men det funkar så, ja, jag glev iaf in till mi granne och blev bjuden på 4 mackor och juice! hahaha, gott men sånna människor ;D ögon tjänare!

haha, min mormor e så jälva goo. Vi håller på att fixa för hennes 80 års fest som hon ska ha här imorgon. Och hon sitter bara ute på framsidan och solar! när vi kommer ut, så börjar hon torka på stolarna och säger "näe, jag torkar av stolarna så vi kan sitta här imorgon"

Men ja, när hon tror att man inte ser henne. så sitter hon bara där! hahahahvalborg!

heello sunshines (:

Även om gårdagens planer sket sej totalt. Så löste det sig ändå i sista sekunden, men något annat då! Vi satt ågra hemma hos sandy och drack och snackade en massa, sen vid 2300 tiden så åkte vi er mot stan för att kolla runde rlite. Kollade lite på tivolit, sandy vann tre sånna gossedjur som man fångar med e klo. Och så var ju bara jag tvungen att göra det med. Försökte 5 ggr, men funkade inte, men jag gav inte utt. Så till slut så fick jag upp en spindel mannnen., hahah! Ville inte ha honom, men han låg så bra där inne i "bruken?" haha, så ja det fick bli honom ;p

Sen skildes så åt och jag gick runder själv som jag alltid brukar göra, haha, mobbad? nejdå! Fick rude roch hälsade på alla mina andra vänner i stan! Vid 0100 bestämde jag mej för aatt åka vidare och ha lite roligare. Så när jag sitter på busshållsplatsen och väntar på min buss, så träffade jag mi kompis Calle, han e polis! Så det var ju lite status att hoppa in i polisbilden och så skjuts av honom till det stället jag skulle till. hehe, tack så mycket calle (:
Andra gången jag åker i en polis bil. MEn denna gången hade jag ite gjort något dumt iaf ;P haha! sscch ! ;p

Idag vakade jag vid 1200 och då blev det frulle på balkongen. Sen blev det att hoppa på bussen hem vid 13oo. Som tur var så möttes jag och hanna vid busshållsplatsen så jag inte satt på bussen själv. haha! love her! Det blev lite sushi i stan och lite powerking! Och där vart ju en jävla massa poliser med, på hästar, i bussar, i bilar och gående. ja you name it! Fick senare reda på att 1 maj e sveriges största demostratios dag. Otroligt löjligt faktiskt! jaja

Ikväll blir det bara mys hos hanna i vike. FÖRRESTEN; u har jag kaske ett jobb på kroker :D Skit glad, u ska jag fan få det med! haha


körde till förfesten, wowowo (; hha


Gårdagens outfit. nu kan jag äntligen börja använda mi ursnygga kavaj! (:


hahah, så jävla go bild!


så här go vart jag idag när jag var i stan ;p


SWAT bild! mhm,


RSS 2.0