knowing

nu drar jag helgen här då, först fredagen sen lördagen ;pI fredags så var det bara en luuugn kväll. Åkte ner i stan vid 1800 tidne och mötte upp binisen och Louise. Hämtade våra biljetter på bion sen hoppade vi på bussen ut till BK på väla (; Där vi även mötte upp josefine.
Jag faktiskt aldrig gillat BK så värst mycket, men i fredags så vart det super gott! kan ha varit för att vi fick det lite billigare med ;p hehe! ohyes!

När vi hade suttit där i ca 2 timmar s åkände vi oss klara ;p Som tur var så hade josefine kört dit, så vi körde in till stan igen. Innan vi gick in till bion så var vi tvugna att springa till TH för att köpa lite goodis (; SAbina tyckte att hon var jätte nyttig för att hon köpt nötter och inte godis som oss andra ; jätte nyttigt sabina! hehe!

Väl inne på bion så stod jag och sabina och raggade lite i "baren", haha! Vi e rätt så duktiga på att underhålla folk visst e vi ;p hahaha !

Sen till sluuuuut så kom vi in på bion ;p Knowing hette filmen som vi kollade på. Nicholas cage var med i den så det va rju givet att det skulle vara bra. Fast jag e väldigt besviken p åslutet faktiskt /;
Efter bion så gick jag och binisen ner till stan i ÖS REGNET och tog bussen ;p
colan e lika stor som hennes huuuve! haha, orka rinte!


där har vi då en vanlig stor cola, och en JÄTTE stor cola ;p hahahaKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0