take me home!


igår var det fest hos bellebabe (: Hon fyllde ju år i tisdags så d åvar vi ju tvungna att fira henne :D
Jag kom dit två timmar tidigare så jag kunde fixa hennes hår. glamiga sexiga loockar :D uuh! Fast på dirket när jag kom dit så fick jag ställa mej i köket och fixa lite med maten, haha! och min palts e verkligen inte i köket, men hacka grönsaker kan jag :) mm, det e sant!

Sen fixade jag hennes hår (: Vid 1830 började folket trilla in. Och då blev det packet öppning! många fina saker fick- Jag satt personligen bara och väntade på maten hela tiden! haha, hade inte ätit något på hela dagen. Och sen när vi fick maten, aaaah! MUMS! eschiladas (stavning?)  jag alskar typ tacos och det e ju inprincip samma sak. Det och jag mycket av iaf. Och jag blev propmätt :) Sen böjarade vi med några supar visor också!

Jag fångade en sup idag
men supen gled ur näven.
men lika glad e jag för det
men gladast e nog levern.

hahahah, jag satt mest och skrattade hela tiden! vi hade ca 10 st, men jag minns inte de andra så bra ;p
När jag satt där med min öl, så kom jag fram till att jag var den ända som drack öl där. Alla tjejer sa "men ööh, varför dricker du öl" jaa, för att edt e gott? haha, jo. men jag e väl en öl människa.  Sen gick mina byxor i sönder med, knappen trillade av, e jag för tjock eller? :S nääääedå, men håller jag kanske på att få ölmage?! näääääedå. Det hålle rjag inte på att få, det var fel på knappen sa dem, så jag fick en ny ;P hehe!

Vid 00 tiden så sprang vi till bussen för att åka ner i stan och då splittrades vi på direkten. Jag blev själv som vanligt, haha, så jag mötte upp björn! Vi gled runder lite sen tog jag bussen hem redan vi 02 tiden och somnade gott i min säng :)


KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0