Champange with my real friends!

Går dagen var galen. Jag hade verkligen jätte trevligt i lägenheten med alla mina vänner!
Det var några som ringde i sista minuten och avbokade, och dte gjorde att jag blev jävligt irriterad/ledsen. På vissa fick jag se en sida som jag aldrig mer vill se igen, och överväger lite vänskapen. Tycker det e så jävla mesigt när maninte kan gå på en fest bara för att ens kille inte ska med dit eller för att man e ovän med en som ska vara på festen. Ja, nu vet vilka ni e. Överväg det och fråga er själva. Var det en bra ursäkt! Ljug istället att ni mår dåligt då, usch för er!
Tacksam för de som hörde av sej till mej iaf, med sånna ursäkter som jag kunde förstå . .

Iaf, tillbaka till gårdagens fest (: Jätte trevligt! OCh tack alla för alla fina saker ;D Blev jätte glad för allt, jätte fina och kreaktiva saker (: haha!

Alla började trilla in vid 1900 tiden, och sen var det mat som gällde. MUMS! tackså mycket mamsen, som hade stått och lagat mat hela eftermiddagen. Alla tyckte iaf om det (: Efter vi hade ätit så begav vi oss in i lägenheten igen. Alla mina favoriter var där igår. uuh! Binisen, hanna, emelie och belle. ni  e bääst! vet inte vad jag skulle gjort utan er. ni får mej att le hela tiden! loove you guys (: 
Vid 0000 drog jag, malin babe, och belle och mötte upp malin kompis DJ'n som skulle spela i malmö på HIPP! dö skönt att få skjuts till malmö. Väl framme i malmö på HIPP så var det lite drygt, men den drog vi in i house rummet och då rullade på , hade skit kul (: Kvällen KUNDE ha varit bättre, men de kan de flesta kvällarna alltid varit. men det var rikt trevligt. Tack mina vänner för ALLT igår :)          


e jag lik min mamma tycker ni ? (: haha! näe, jag e faktsikt adopterad. 

Och kvällen avslutades i malmö (:
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0