Ramlösa City

Igår var en dunder kväll (:

Jag och sabina körde ner i stan vid 2000 tiden, stannde vid friabad och började promenera in till city.  När vi går vid fria så blir binisen helt förvirrad och börjar leta efter BK, och jag fattade ingenting. Dock har iv kommit fram till att vi har så kul ihop för att jag fattar aldrig vad hon menar och hon fattar aldrig vad jag menar! haha, har alltid lika kul när jag e med den skiten :D jaa, vi fortsätter att promenera in även om binisen var helt borta och snackade om BK.
Väl inne i stan så sätter vi oss på mezo. Jag hade gnällt om tzatzika hela kvällen, så var tvyngen att ha det, men när jag väl fick det så var det inte ås gott länge, Jag köpte även en sån Vitamin dricka som typ alla dricker nu. och ööh, det va rju inte go :S eller jo den var go, men det smakade som billig oblandad saft. så inte mer!

Sen kom även fosse till mezo. :D Ett år sen jag såg honom sist, även om vi snackat om att jag ska komma upp till gbg så har det inte blivit av. Så nu när han hade vägarna förbi skåne var vi tvugna att träffas ju :D Efter en kort stund begav vi oss bortå. Vi sänkte några kalla, och stannade där i typ 3 timmar, sen begav vi oss vidare.
Sen vid 02 tiden så kom en kompis till sabina och hämtade oss. haha, vart ska du "Ramlösa City".
Jag vet inte men det känndes så rätt att säga ramlösa city. På grund av ölen så kunde jag ju inte sluta skratta åt mej själv heller. haha, for runder som bara den i baksätet. hahah

Fy vad gårdagen var rolig :D Skadat, har ALLTID roligt nät jag e med sabina. Skrattar nog mest när jag e med henne (:


Här försöker binisen hitta BK, hahaha !
Kommentarer
alice

tack snygging ;))

2009-05-21 @ 20:52:20
http://alis.blogg.se/
RACHEL BILSON'S FANBLOG

Å VILKEN HÄFTG FLÄTA!

2009-05-21 @ 21:26:15
http://ultimaterachel.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0