Hold on.

igår var det änu en lördag på fredagsgatan. Lika trevligt var gång. Jag och sabina kom dit vid 2000 tiden, och där efter började det trilla in lite fler (; Jag skrattade så sjukt mycket igår, och fattade så lite. Denna gåtan stod på björn och jens whiteboard tavla

- Det e 9 st bokstäver.
- Det e mäktigare än Gud
- Det e onskefullare än Djävulen
- Fattiga har det.
- Rika behöver det.
- om du äter det dör du.

Det tog säkert två timmar för mej att komma på det. Och då kom jag inte på det själv, fick väldigt mycket hjälp. Ordet nämdes nog 20 ggr innan jag fattade att det precis var det ordet som han sa. mm, nu får ni klura lite ;p hehe!


Efter att vi käde oss färdiga hemma på fredagsgatan, sabina var go och alla andra med. Men det var kul för engångs skull så var binisen mer berusad än mej och jag var go på det. Så tänkt lite då (; haha, det kändes bra!
Då begav vi oss ner till stan en sväng. Jag tog dock bussen 0215. Skönt att ma känner någon här i ramlösa. Gick in till typ min granne. Eller ja, inte rikgt granne. Men det funkar så, ja, jag glev iaf in till mi granne och blev bjuden på 4 mackor och juice! hahaha, gott men sånna människor ;D 
Kommentarer
Ellinor

Tog mig 2 sekunder, men det var bara för den sista meningen du skrev. Du får inte vara så snäll :p haha, jag gissar på "ingenting"

2009-05-03 @ 14:45:32
http://eliiinor.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0