vart är världen påväg?


Jag är verkligen jätte paranoid änr det gäller svinfluensan. Jag e verkligen jätte rädd. Jag är fortfarade rädd för fågel influensan ska det kommer mer nu ? Jätte många flygplan kommer att bli inställda och jag har många vänner som ska till utomlands i sommar nu. Finns en chans att de inte kommer kunna åka dit. eller i värsta fall inte kunna komma hem.
Om det e så att man får feber när man är utomlands då blir man pekad som ett fall på direkten. Och sätts i karantän.
Förmodligen så har de förstorat upp det, eller så e det verkligen såhär? Man kan ju aldrig veta, median borde ju inte veta så fruktansvärt mycket och därför förstorar de upp det som värtsa saken.

Antal dödsfall verkar inte vara så klart. Vissa saäger att 100 st har dött andra säger 20 st. De som är mest kapabla för att få den här sjukdomen är ju gammla och små barn. Då imunförsvaret inte är så bra som t ex en 30 åring som e färdig växt och mår bra.

Nu är till och med vår USA resa ute på tunn is. Och det e verkligen tråkigt! Tycker verkligen synd om min mamma om den blir inställd. Men jag är väldogt rätt för att åka dit. Väldigt! Men sjukdommen kommer ändå bara närmre och närmer. En man i danmark sägs ha det. Och han är precis hemkommen från USA. En Kvinna uppe i stockholm sägs ha det. Men det sägs också att hon har tillfrisknat. Så man är inte rikgt säker på henne. Men hon var också precis hem kommer från USA!
äe jag blir ju bara så rädd. Som malin sa idag.
Ska man inte kunna ta på några handtag, ska ma inte kunna skaka hand med någon. Ska man ite göra någonting? :S Ta i pengar. ALLT! Galet detta! och jag e som sagt, jätte rädd och jätte paranoid!
Kommentarer
Ida

Du behöver inte tänka på det så mycket. Media har helt klart förstorat upp det.. Min klasskompis var i Mexico, hon och hennes familj är hur friska som helst idag :)

2009-05-06 @ 20:03:45
L

Ska åka till USA nu om två veckor, men har fått besked av utrikesdepartementet att det är på bättringsvägen! .. Det är ingen fara, tänk bara så många som dör i malaria varje dag? , men ingen gör något stort utav det?!, ni kommer helt klart kunna åka till USA! , och det kommer bli skit kul! Enjoy! :D

2009-05-06 @ 22:56:05
sabina

du får klippa mig om sex veckor . boka in det ! (:

2009-05-07 @ 00:42:02
http://binis.webblogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0