diskussioner,

Nu ett tag så har jag haft en diskussion om just tatueringar. Personen i frågan säger att det absolut inte e snyggt med tatueringar på en kvinno kropp. Men, ja there's always a but.

Jag tycker dte e väldigt vackert med texter. Dock, ja . . måste man ha gått till grund och botten med texten och bestämt dej att man verkligen vill ha just den texten för att ...
En del av mej tycker att det e skit snyggt med tatueringar men en del av mej älskar också en "ren" kropp. när man kollar på megan fox så blir man ju hur sugen som helst på att tatuera sej. Förmodligen e det för att hon ser jävligt bra ut och att hon klär i sina tatueringar jävligt bra. hmm. mm, jag har lite dubbel moral i detta.

just nu e jag väldigt delad i mina tatueringar. Mamma gillar det inte, och pappar vill se mej i en bal/afton klänning utan massa klet på kroppen. e det så att man ska vara mamma och pappas ängel och verkligen inte göra det?


om man kollar på dessa två följande bilder. så vinner ju faktistk victoria's änglar i hästlängder med sina "rena" kroppar.

 

 
Kommentarer
Johanna

Jag tycker det är GALET snyggt med tatueringar och då speciellt texter på rätt person. Vissa personer ser ut som riktiga bjuvare i tatueringar... Så man måste ha rätt stil och look för att kunna tatuera sig tycker jag..

2009-11-20 @ 00:24:17
http://johannaeo.blogg.se/
elin

jag håller med, står själv & vacklar i samma dilemma. jag brukar tänka på vilken image jag vill ha. vill jag va lite rock-vampyr-megan fox/angelina jolie-sexig med tatueringar eller vill jag va naturligt victorias secret/latinosexig & fri från tatueringar? tatueringar känns väldigt stadstjej & en "ren" kropp känns med exotiskt. vet inte varför jag resonerar så :D de vackraste kvinnorna jag vet är eva longoria & kim kardashian & jag kan inte föreställa mig någon av dem i tatueringar. de är så naturliga & vackra att de inte ska förstöra sig med tatueringar/piercingar.sen å andra sidan kan en vacker tatuering vara väldigt snyggt på en fräsch tjej. men, som sagt: man ska nog fundera på "hur" man vill se ut.att precis ALLA tatuerar sig har också gjort mig lite avtänd :/ det känns nästan mer speciellt att låta bli.. men jag funderar ännu!

2009-11-20 @ 00:47:56
http://elinjaconelli.blogg.se/
bigmacgrymmt fult på tjejer... så är det bara...

2009-11-20 @ 12:55:35Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0