11 kr?! INSANE!

haha, ja går kvällen asså! fifan. hannas bror kom och hämtade mej här hemma i ramlösa och så körde vi ut till viken. Där hanna satt och väntade med vinet på kylning ;p Vi hade trevligt som vi alltid har det när vi e ute i viken. Och sen begav vi oss in mot stan vid 23 tiden. Sprang till Cardan och tog stämpel och sen drog vi vidare till UTPOSTEN. Det negativa med mej när jag dricker e att jag vill bjuda alla på ALLT. hehe, kul för mina vänner, men inte så kul för mitt konto ;p

kollade mitt konto idag och då hade jag 11 kr kvar. KUL!

jaja, när utposten stängde så drog jag och hanna bort till cardan. haha, kan inte fatta att vi freakade loss till "i know you want me, you know i want yah" hah, asså jag skämms så mycket genom blotta tanken. Stod där och dansade och tyckte att vi var skit snygga! haha, men kul hade vi iaf. men VARFÖR JUST NU LÅTEN!? äe, pinsamt pinsamt!


Nu har jag precis kommit ut från duschen och e jätte sen. Skulle varit på födelsedags fest nu kl 19. men kommer nog bli en timme sen :S dåligt av mej. Men ja, fint folk kommer alltid för sent? ;) heheKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0