how soon is NOW

hello readers (:


Jag har otroligt mycket energi just nu! Idag så har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. Städat hela huset, varit nere på stan och fikat med underbara rebecka. och sen även varit hos en kiroprakter. Sjukt mycket fel det e på mej. Har fram problem som en 80 åring. Problem med lederna, benen, ryggen, nacken, huvudvärk, ögonen ja och massa mer. Sjukt!

Nu e jag hemma en snabbis bara och göra lite teori frågor (KÖRKORT) nu ska jag snart köra ner i stan och fixa lite. sen hem till rebecka för lite vindrickande och skitsnackande (; loove it!

Sen lite senare så hade jag tänkte möta upp hanna i stan för att ta ett glas på helsing och sen vidare in på Cardan. HAr skickat mess till henne, men hon jobbar till 18. så ja, hon ser väl det då! hehe. Hon har inget val när det gäller sånt här. För Pål e tillbaka.

Hanna sa för ett tag sen att jag hade lugnat ner mej. Innan festade vi var helg och då blev jag kallad "PARTY PÅL" inte så chamrigt kanske. men vafan! Festar var helg gör jag kanske inte, men älskar att gå ut på stan och ta ett gals vin, så pål e tillbaka iaf, kanske inte party pål. eller hon var varit framme några helger. Men jag försöker dra tillbaka på det. haha. I N S A N E
Kommentarer
emelie.

hur lång tid tog det för dig att få dina stövlar från gojane? :)

2009-10-29 @ 21:58:03
http://ejlo.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0