summer is gone.

jag sover så vansinigt dåligt nu förtiden. Och mina matvanor e inte dem bästa heller. Eller har typ inga matvanor. Äter inte? ;s känner ingen hunger. Hm, bra diet? njäe . .
och sömen då ? jaa, jag somnade nog inte förens 0630 i morse. Vilket resulterade till att jag sov till 15. men det förvånar mej. För de senaste dagarna har Jon Blund int ekommit till mej förens vod 04-05 tiden. och då ha rjag endå vaknat vid 10 och varit helt förstörd hela dagen. hejhej vandrande lik!

Men ja, skönt 15. YES! och då satte jag igång med att städa på direkten och sen tog jag bussen ut till mammas jobb så åkte vi ut till väla. Skulle ju hitta en vinter jacka då va! Hittade en Odd Molly jacka inne på Spirit som fick följa med hem. Lite osäker på den dock. och om med att det e fusk päls inne i den. Och jag e inte så mkt för det. Men den e väldigt söt. hehe, aa svårt där. men den hänger här på min dörr iaf och ser väldigt söt ut ;p hehe!
Får lägga in en bild på den imorgon då jag inte hittar någon bra på internet.

Efter väla så körde mamma mej till gymmet. Gick enbart in och sen ut igen. Alldeles för mycket folk. inga band var lediga och inga cyklar. så kunde inte köra mitt skit liksom. Så packade mitt pick och pack och gick igen.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0