helsing och dahlbergs.

HEJ HEJ HALLÅ DENNA BAKFULLA MORGON. hehe, mm det blev inte så mycket att ta det lugnt igår. Det var ju meningen så. Men vad gör man inte liksom? ;p Vi började ett gott gäng inne på Helsing. Jag, josef, belle, hanna, jocke, ugan och lite senare kom även hannas bror och gjorde oss sällskap. Vi hade jätte trevligt inne på helsing blev en del drinkar och ett par glas rosé. Vid 00 bagav vi oss in på Dahlbergs istället för att byta miljö lite.

Väl inne på dahlbergs så beställde vi in ennu en flaska rosé och ännu en och ännu en. haha. mm :p Kvällen var verkligen jätte bra. Hade mina två bästa vapendragare vid min sida så vad kunde bli bättre :)

När dahlbergs väl stängde så satt v ikvar lite längre endå. var ju tvungen att dricka upp vår sista vin flaska ;p Sen hoppade vi in i "party" taxin som tog oss ut till hanna i viken. Där vi drog igång ett aka poolparty. haha!

Har ingen aning om när vi kom i säng. men idag e jag jävligt trött och hyfsat bakfull. Och nu ska vi snart ut och segla. Tummen upp för att segla ute på vågorna i öresund när man e bakfull? hmm, men det ska nog bli trevligt. Suger dock lite att jag inte ha rmina kära solglasögon med mej idag. När jag går ut så kommerjag bli blind av solljuset. Nääe, nu ska jag inte snacka mer. Blir lite ostbullar till frulle nu :)

Ikväll e jag som sagt på det igen. SOm sagt vad fan ska man göra liksom ? ;p Sista lördagen på fredagsgatan. priceless.

(bilder kommer senare då jag inte ha rmin sladd här hos hanna)
Kommentarer
andrea

fin blogg du haar

2009-09-12 @ 20:07:21
http://andrea.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0