someone once told me that you have to choose

idag har det verkligen varit en hel dag. but i love it! Jag verkligen älskar att ha saker att göra hela tiden. Hatar egentligen att sitta hemma helt själv.

Jag mötte upp binisen och vi var inne i en massa affärer och letade efter det vi sökte. Vi inne i allt från sexleksakbutiker till vanliga leksakt affärer. Till slut var vi tvungna att sätta oss på Espresso House och skriva en lista på allt vi hittat och få ihop det på något bra sätt. SAbina e helt underbar, hon får alltid mej att skratta. Var gång jag träffar henne så har vi underbart kul :D efter ett litet slag så kom även isabelle och gjorde oss sällskap och sedan kom hanna och sedan kom johanna med och gjorde oss sällskap. Trevligt :) Begav oss sen vidare in i butikerna för att hitta något fint att ha på sen på lördag. Jag och johanna hittade även varsin pälsväst to die for. Jag har lite funderat på att sälja min päls som jag har här hemma och köpa en helt nu. Jag har hittat den perfekta. Jag har även kommit framtill att jag ska sälja typ halva min garderob. Aktionera ut det på tradera. hehe, sakerna säljer som smör smälter i solen där.

Nu på kvällen så har belle varit här hemma hos mej och vi har kollat på idol och snackat en massa och skrattat en massa. Älskar att laga mat med belle då hon e så duktig på att laga mat. (: hehe,

Hallon & Granatäppel frapino, jam (:
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0