i'm gonna run this town

missade helt klart en outfit bild igår men ska försöka mer med det en annan gånng :) hehe!

Jag och sabina blev rätt så försenade till björn och jens. Fick höra att de hade varit lite oroliga om vi skulle komma eller inte. hehe, naw klart vi skulla komma. men blev två timmar sena. Förlåt? ;p

Jag var rätt så seg under hela kvällen. men försökte dra igång lite endå. Det gick väl sådär :p Väl nere i stan så sprang jag först bort till cardan by my self och drog några danssteg där och sen sprang jag bort till tiv i ösregnet.
sprang in där. (skönt när man inte behöver stå i kö längre när man e ute här i stan. DONT YOU HATE ME) men kom snabbt fram till att jag inte alls saknat tivoli och att det inte var mitt place to be längre. Gnällde på alla mina vänner att vi skulle gå till Cardan istället. men inget ville. Näe, jag gillar inte alls tivoli. Nog sista gången på väldigt länge som jag kommer vara där. Hej och hejdå liksom.  Var hemma redan vid 02. Rätt så skönt endå. Somnade snabbt i min söng. men blev väckt av en massa samtal och mess titt som tätt. men endå kan jag verkligen inte stänga av mobilen när jag sover. man verkligen inte ha den på ljudlös eller av. Funkar inte, jag måste kunna bli nådd var jag än e och vad klockan än e ;p hehe. ångest.
inte okej med rökning inomhus. tyckte jag och sabina iaf!
roffe var med (;
Kommentarer
hon som målar naglarna i skolan....

fin bild på daaj gumman!! :-)

2009-09-13 @ 21:01:42
http://mananis.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0