work out.

nu när jag kört igång med min träning ordentligt så tyckte mamma att jag var värd lite nya träningskläder. Innnan träningen idag så sprang vi in på stadium och köpte ett par träningsbyxor och en ny sport-bh. så jag tycker att jag behöver fler nu när jag tränar mer (; köpte en vit, ska dock byta den till svart. För byxorna e svarta. vill liksom matcha, hehe!

byxorna e helt PERFEKTA och sitter som handen i hansken på mej. och rumpan blir vansinigt fin i dem. enligt mej själv (: haha! min teori e att om man känner att man ser bra ut i sina träningskläder så vill man träna mer. och jag skäms inte över min kropp. så jag vill att det ska vara tajt! mhm



fina visst? :D




kolla reflexer med. haha!
mhm. bootyliches (:

Rumpan - Fastare. Inget mer. Då jag e redan e nöjd med den som den e nu.
Magen - Få bort lite fett. och liten skymt av magmusklor.
Ryggen/armar - mer muskler.


Faktum e att jag har gått ner 2,5 kilo på 3 veckor nu. det tycker jag e rätt så bra. Snart så bytar jag från Friskis&Svettis till SATS. där jag ska träna med min vän johanna (: Ska bli kul då jag vet om att hon verkligen går in för det. Köpte träningskort med en kompis på friskis med. men henne har jag inte sett där mer. Så som sagt ska bli kul att träna med någon som verkligen vill göra det precis som jag. Alltid bra att träna med någon också då man pressar varandra hela tiden :) om drygt två veckor. hittar ni mej och johanna på SATS 4 kvällar i veckan, eller hur johanna (:




Kommentarer
elin j a c o n e l l i

skitfina bralls. vad kostade dom? :)

2009-09-03 @ 14:25:54
http://elinjaconelli.blogg.se/
?

mmm, fin röv!

2009-09-04 @ 01:52:08



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0