vill trääääna!

åh, nyss torkat av mitt golv ovh hela mitt soffbord. Spillde ut saft på hela bordet och på golvet. SMART! kom även på mobilen. Sprang in i mitt badrum och började föna på direkten. Som tur e så klarade den sej, puuh.

Idag har jag int hunnit med att göra så mycket. Skolan slutade vid 12, då gick jag till asian garden och köpte en massa sushi bitar med mej hem. Mm, mums! Kunde dock inte äta så mycket då min magsäck har krympt jätte mycket de senaste veckorna. men gott var det iaf (: När jag hade ätit upp så somnade jag på direkten. Och nu precis när jag vaknade så välte jag ut min goda jordgubbs saft. haha :p

dagens plan var egentligen att jag skulle till johanna vid 12. och då hade jag tänkte vara snäll och köpa med mej nybackade bullar och överaska henne med lite frukost. men hon som när jag ringde så där av blev det sushi och en lång vila istället ;p Ikväll så vet jag inte rikgt vad som händer. VILL TRÄNA! men kan inte då mitt friskis och svettis kort e borta. men jag har endå två ggr kvar där. så kan bara gå på passen, men jag vill GYMMA. och mitt medlemskap på sats börjar itne gälla förens på söndag. buhu. vill itne bara ut och springa heller. Blir kanske en fika på stan ikväll. får se (:
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0