confidence

i väldigt ung ålder så blev jag mobbad för min näsa för mitt namn, att jag var ful och det ena och det andra. I korridoren blev jag kallade en massa olika namn. Detta gjorde så att jag bröt ihop. Varje dag som jag kom hem från skolan så satt jag i min säng och stor grät för jag tyckte att jag inte räckte till. Rektorn blev inblandad och allt. Jag fick en ursäkt av en av dem. Men alla de andra kommer jag aldrig att förlåta.

Och idag står jag här jävligt nöjd med mig själv. Och tycker att jag är snygg, trevlig och charmig. Och visar alla som en gång kallade mig massa namn att idag är jag så mycket bättre än dem.

Jag förstår verkligen inte hur folk kan må bra över att trycka ner folk. Att varje gång de får skrika "hora" "kroknäsa" eller liknande efter något så är det precis som om de får en sån egoboost.

Nu ser jag allt som avensjuka. Om någon skriker något efter mig eller kommenterar något här. Så tar jag helt enkelt förgivet att de själv har något problem som de måste jobba med. Det är också en stor anledning till varför jag har svårt att vara tajt med tjejer. Det känns som att det alltid är något tissel och tassel. Sen klarar inte många tjejer av mej heller bara för att jag har så stor personlighet och är väldigt självsäker. Men det är alla loser-girls som har gjort mig till den jag är idag "det som inte dödar dig, det gör det starkare"

Kommentarer
unclesam

kan säga att jag sitter och skrattar åt de här inlägget. väldigt starkt av dig men du liknar fortfarande en man i ansiktet, men som sagt alla har vi våra brister

2010-04-09 @ 01:19:55
diana

jag har varit med om det att bli kallad för saker och ting och känna sig oduglig osv. och kan inte göra annat än att hålla med dig till hundra det ÄR avundsjuka som är orsaken. trist men sant. fast det är bra att du insett det och är nöjd med dig själv det tycker jag att du ska vara. och jag tkr abolut inte att du ska operera din näsa! som jag såg att någon skrev i nåt inlägg.. jag tkr inte att det är nåt fel på den, bara att den inte är slät? som alla andras? det gör dig unik på nåt sätt ingen annan ser ut som du. kort sagt skitfin. gud jag har skrivit en hel bok.. haha! :)

2010-04-09 @ 02:50:53
http://dianaissa.blogg.se/
Anonym

modigt av dit att skriva det här. och skit i alla. Speciellt den första kommentaren. Jävla mes är den personen

2010-04-09 @ 09:05:45
fosse

ser du ut som en man så går jag gay

2010-04-10 @ 01:37:23
Anonym

. du som har skrivit första kommentaren, SKAFFA ETT LIV!

2010-04-10 @ 15:06:21
ella

Helt rätt! du är svin snygg dessutom har du en grym blogg :)

2010-04-13 @ 19:21:36
http://appleofmyeye.devote.se
micha

DU LIKNAR INTE EN MAN! hur har man mage att sitta och klanka ner på andra? det är inget fel på dig. utan på personen som sitter och klankar ner på dig, som borde arbeta med sig själv och sitt självförtroende. ta inte åt. du är vacker pauline. PUSS

2010-04-14 @ 10:56:22
http://mieh.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0