gör skit mat till bra mat.

När man försöker gå ner i vikt så tänker man bort fet man på direkten. Men all den maten som kallas "snabbmat" är inte riktigt så farligt som man tror. Vissa ändringar blir det, men det är det lilla.

HAMBURGARE:
Strunta bara i den feta dressingen och lägg till ett par extra grönsaker. Det är även bra med ett magert kött. Sen kan ni göra som jag brukar göra varje gång jag steker en egen hamburgare. Det jag gör varje gång är att torka av köttet efter jag har stekt klart det så det inte är så mycket onödigt fett på den.

PIZZA:
Det är inte så illa det heller. Det som gör pizzan onyttig är all ost och storleken. Du kan göra så att du köper en normalstor pizza, ber dem att ta det lugnt med osten. och gå loss på grönsakerna. Sen räcker det för dig att du bara äter halva pizzan. Och du fortfarande är hungrig så ät pizza sallad och spara andra delen till morgon dagen
istället.


.                                                          
SUSHI:
min absoluta favorit :) som ni säkert vet! Den enda nackdelen med sushi är att den inte innehåller några grönsaker. Annars så är det nyttigt och bra smal mat. Det enda som innehåller mer fett är laxen.  Det finns ju också sån sushi som man inte har ris till. Men ärligt riset ska ju vara med. Så det är inte så illa som ni tror. Om man klarar att hålla sig borta från laxen. Så är det en toppen rätt.

 

 


KINAMAT: 
Kinamat är inte så illa heller. Så länge du håller dig borta ifrån allt de friterade. Men annars så funkar riset, kycklingen och alla grönsaker alldeles utmärkt. Kokosmjölken med för den delen :) 

 

Källa: Aftonbladet
Kommentarer
Anonym

kopiera gärna aftonbladet ;)

2010-04-09 @ 17:57:07Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0