idol, day 2!

Jag var uppe i morse asså. Jag kan verkligen inte fatta att jag kom upp efter bara två timmars sömn. Men om min kära vän elin linderström inte hade messat mig och frågat om jag var uppe och sa till mig att jag skulle ge mig fan på det. Så hade jag nog inte gått upp faktiskt. tack snäckan :D

vet inte rikgt hur vaken jag var egentligen. Men vi kom fram, och där var inte en enda jävel på plats förutom idol crew'et. Så då vart det bara jag och en annan kille som skulle sjunga dårå ;p Så ingen kö överhuvudtaget.

Jag gick in och körde mitt race. Sjöng först låten Torn. De tyckte att det var bra, men de ville att jag skulle ta en annan låt då man hörde hela mitt register. Då valde jag låten God Bless The Broken Road. De gav jätte mycket feedback och vad som var bra. Men sa att jag behövde träna lite mer på min styrka. Så jag gick inte vidare. Men jag är nöjd ändå. De är ialla fall proffs som säger att jag är super duktig men måste träna på en liten sak. Jag suger åt mig som en svamp. Men det var sista gången detta året. De ville att jag skulle komma tillbaka nästa år för då skulle jag komma vidare, när jag hade tränat lite mer. men ja . . Nu börjar jag min design karriär istället. Har dock en sista fundering om man kanske ska sjunga på helsingborgs festivalen? Göra en grand final innan jag åker till usa. hehe!
Kommentarer
Arash

Idol kan ta sig i röven. Du är grym, kämpa!

2010-04-28 @ 00:18:35Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0