jaha, det är en blackberry . .

Hm, mobilen in på tre veckors service? fan hatar verkligen att lämna in mobiltelefoner på service. Men så får det väl bli. En liten del av mig hoppas att de inte kan laga den som jag kan få en iphone. hehe! de är väl illa va?
hemskt av mig.

Vill ha en jävla iphone nu bara för jag ska ha en mac och för att man kan koppla in telefonen där så har du internet. Men annars så vill jag ha min lovely blackberry.

Vi gick runder och kollade lite köp till den kommande lönen. Har en massa räkningar att betala känns det som. Men något måste man unna sig själv. Köper minst ett plagg varje vecka. haha! det är illa det med, men jag kan verkligen inte hålla mig. Så nu får här innan löning så står jag till och med minus på mitt konto. Så hanna fick vara min suger daddy och så köpte hon en typ kavaj liknande kofta till mig. love u

Nu har vi lagat mat här hemma hos mig. Kan ni tänka er, jag har lagat mat! mm, även om hanna gjorde de mesta så hade jag ett ett finger in i det hela endå.

Nu är våra funderingar om vi kanske ska åka in till stan och ta en kopp kaffe eller inte? Anna anka eller kaffe? Soffan eller kaffe? pop corn eller kaffe?


                                       jag vek fina skjortor :) min sysselsättning i köket. haha!

                                                                     mums? . . faktiskt! :D

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0