my answers to you.

Johanna om nothing.:
Vilken fin blogg du har :) Har en liten fråga. Funderar på att köpa samma mobil som du, men undrar om det går att skriva å,ä och ö med den?

- Tackar så mycket :) jag hade samma funderingar när jag köpte min telefon. Jag köpte den ändå dock, och i efterhand kom jag på att ja .. Man kan ha å,ä,ö :) saken är att man rullar på a'na och ö'et. Lite svårt att förklara ;p hehe! men japp, det är det har man :) Jag rekommenderar verkligen blackberry'n. Jag har haft den nu i ett par månader och än inte lärt mig allt som har med den att göra. Så ha tålamod med den (: men det är en MEGA telefon, love it :)

Tindra, Gbg om dont really know what happend.:
Det verkar som du festar så mycket? Blir man inte trött på det när man jobbar som bartender? :))

- Jag verkligen hatar när folk säger att jag festar mycket. Och brukar också neka till det :p hehe! men det blir nog rätt så mycket festande när man jobbar i krogbranchen ändå. det blir att man tar en cider efter jobb och en eller två gånger i veckan så går man ut. Det e trevligt. Men det är inte så ofta som jag dricker allt för mycket.  Hm, bra fråga om man blir trött på det när man jobbar som bartender. Självklart så tröttnar jag på att festa. Men jag tröttnar inte på att umgås med mina arbetskolleger. När man jobbar på ett sånt ställe som jag gör, så blir man som en liten familj och det är helt underbart. Vet inte riktigt om detta var ett bra svar, men kan faktiskt inte komma med något bättre ;p
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0