my week.

det där med att blogga varje dag sög jag ju på :p men kör en liten sammanfattning nu.
.
TISDAG: då var jag ute på väla med nathalie och kollade lite. Men hittade nada, så vi åkte ner i stan istället och där hittade jag mig ett par jeans på rean. Och jag behöver nya jeans, BIG TIME! På kvällen så skulle vi ut. Men vi fick bli "eskort flickor" till ingrosso. Vilket var jävligt trevligt. Behövde inte spendera en krona på hela kvällen. Men ingrosso själv hade ju kunnat vara lite mer uttåtriktad. Inte världens roligaste kille så att säga. Hade jag kommit till en stad där jag inte kände någon så hade jag varit väldigt utåtriktad iaf. Men ja, han är ju ung!
.
ONSDAG: Mötte upp hannisen i stan och kollade lite och åt även sushi. Min kärlek till sushi tror jag aldrig kommer att försvinna (:
.
TORSDAG: åkte iväg och tränade på direkten när jag vaknade. Har mega träningsvärk idag! efter träningen begav jag mig ner i stan en sväng och sen rätt hem för att BOKA RESA! YEEI! jag åker den 16 januari. kommer bli mega mysigt :) efter det var klart så bagav jag mig till sandy och mös lite (:
.
FREDAG/NYÅR: nu har jag precis vaknat och ska snart börja göra vid mig för att se gå på ett 14 timmars pass. Usch, vad jag kommer tjäna mycket pengar ;) hehe!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0