fur hags

här om veckan så åkte även M-k och A olsen under "djurdöadare" - kategorin. Folk springe rrudne rpå hollywood walk of fame och klottrar på stjärnornas stjärnor . . (snark) Är det okej med att äta kött, så e det okej att bära päls. Fattat?

 Kommentarer
Anonym

de som klär sig så coolt. Klart att man ska kunna ha päls!

2010-02-01 @ 23:25:27
Anonym

Den stora skillnaden är ju faktiskt att i de FLESTA fall behandlas djuren väl innan de slaktas, de dör direkt och lider inte, sedan äts de upp. När det gäller pälsen så FLÅS dem levande i de FLESTA fall (jajajaja tänker du nu, detta vet du ju redan om) och sedan slängs de i en hög och dör en sakta och plågsam död. Självklart är det upp till var och en att bära päls, synd bara för finns det efterfrågan kommer djurplågeriet fortsätta. Jag skulle aldirg kunna bära päls efter alla hemska videor jag sett pp hur det har gått till (titta på dem så kanske du ändrar åsikt) och nej, jag äter inte kött, har inte dunjacka/skinnjacka, inga duntäcken.. Så jag får fatkiskt tycka såhär :)

2010-02-02 @ 08:48:39
Anonym

haha.. hoppas någon häller en burk färg över dig när du kommer på stan med ett dött djur hängande runt halsen.Det finns så mycket bra alternativ till äkta pälsar nuförtiden så man ska inte behöva köpa äkta. Om man är rätt funtad då såklart...

2010-02-02 @ 18:29:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0